Uitgaan in Newcastle: 3 tips van locals

Uitgaan in Newcastle - Pitcher & Piano and Quayside

Wie kent Newcastle nou beter dan degene die er wonen? De locals weten natuurlijk precies waar je de lekkerste fish & chips kunt eten, de gezelligste bars vind en waar de nieuwste lunchtentjes en clubs geopend zijn. Bij deze wordt de vraag: waar moet ik zijn voor een onvergetelijk avondje uit zijn in Newcastle? – voor jou beantwoord!

Grey Steet – voor een hippe cocktailavond

Cocktails in The Botanist voor een hippe avond uit

Waar de locals komen, daar moet je zijn! Grey Street is dé straat waar je de hele avond volop gezelligheid kan vinden. Van typische Engelse pubs als ‘Browns’ tot het proeven van de lekkerste cocktails bij Pleased To Meet You, voor échte gin-lovers. Voor een avond met een Mexicaans tintje ben je bij Las Iguanas aan het juiste adres, heerlijk eten en een aparte ruimte waar ze cocktails als sangria en mojito serveren. Ook het hippe The Botanist is een aanrader: cocktails uit een… gieter!

Dean Street – chique Engelse clubs

Op zoek naar de Engelse Clubs? Dan vind je er genoeg in Dean Street. Tot in de late uurtjes kun je terecht bij Livello. De locals sluiten de avond vaak af bij Aveika, een restaurant / club die net geopend is door dezelfde eigenaren als Livello. Dat is natuurlijk niet voor niets. Local tip: De nieuwe bar ‘Glasshouse Champagne Bar’ serveert…. Precies, champagne in alle soorten!

Quayside – relaxen met een mooi uitzicht

Pitcher & Piano, gelegen aan de rivier de Tyne met uitzicht over de welbekende Millennium Bridge. Ben je er tijdig, dan kun je wellicht de Millennium Bidge zien knipogen. Met zonnig weer kun je er heerlijk op het terras zitten en het is nabij Quayside Market. Daarnaast worden de traditionele pubs The Broad Chare en The Redhouse aangeraden.

Diamond Strip – feesten tot in de late uurtjes

Zin om met de locals te feesten tot in de kleine uurtjes? Dan is de ‘Diamond Strip’ the place to be. Met vele clubs zoals Jalou, Revolution, Floritas en House of Smith kun je dansen tot laat. Heel laat.

Deze tips zijn nog maar een kleine greep van alle bars en restaurants in Newcastle. Ontdek zelf het uitgaansleven met een stedentrip Newcastle. Volg een van bovenstaande tips op en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke avond uit!

STEDENTRIP NEWCASTLE ▸


2 Reacties Schrijf een reactie

  1. Revolution is zeker een aanrader,bediening heel aardig en goed,eten héérlijk,en de hele entourage in dat oude bank gebouw,wauw!Wij waren met 4 60+ers.

    • Dankjewel voor de tip meneer Nooteboom! Heb ik zeker wat aan, leuke plekken worden er in dit artikel benoemd. Voor ieder wat wils. ik ben zelf erg nieuwsgierig naar Pitcher & Piano.

Geef een reactie