Handige Travel apps

De leukste travel apps

Soms zie je door het grote aanbod van apps het bos niet meer. Terwijl travel apps je leven absoluut makkelijker, leuker en spannender kunnen maken! Daarom geef ik een overzichtje van mijn favorieten:

Voor vertrek

Kayak: een superhandige tool om de beste deals voor onder meer accommodaties en huurauto’s te vinden. Deze app wordt heel veel gebruikt door frequente reizigers. (iPhone & Android, gratis)

Tripit:  “You handle the booking. We take care of the rest.” Duidelijk lijkt me, met deze app heb je al je tickets en reserveringen in een overzichtelijk overzicht. Dat scheelt een hoop stress! (voor iPhone & Android, basisversie gratis)

Ook voor het inpakken is er een fijne app ontwikkeld: Packing Pro. Nooit meer je oplader of wereldstekker vergeten! Wist je trouwens dat DFDS geen bagagelimiet heeft? (iPhone, €2,99)

Hoe zit het nou ook alweer met die ponden en die koers? Kan ik nog meer kopen of is mijn geld helemaal op? Download de XE Currency app en ook dit mysterie is opgelost! (gratis, voor iPhone, iPad & Android).

Leuk op vakantie, maar met wifi op vakantie is nog veel leuker: zo blijft het thuisfront ook op de hoogte van jouw avonturen. De app Wifi Finder zoekt voor jou de wifi verbindingen in de buurt. (gratis, voor iPhone & Android)

In Engeland of Schotland

Ga je op Minicruise naar Newcastle? Download dan voor vertrek alvast de Official NewcastleGateshead City Guide app om zo je trip voor te bereiden: een interactieve gids vol leuke restaurant, café en uitgaanstips.

De leukste tips krijg je van de locals zelf, dat weten we natuurlijk allemaal! Download dan de app Spotted by Locals en beleef Edinburgh of Manchester als een local!

Meer leuke apps voor je vakantie in Engeland vind je in deze blogpost.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Geef een reactie