Yes, het vakantiegeld is binnen! En nu?

White Cliffs2

Mei – een van mijn favoriete maanden. Niet alleen wordt het weer langzaam mooier, het is ook de tijd dat we ons vakantiegeld mogen innen. En uitgeven, aan een mooie vakantie natuurlijk! Nog geen plannen met je vakantiegeld? Ik zet mijn favoriete bestemmingen op een rij. 

1. Roadtrip door Zuid-Engeland

Van Kent naar Dorset, helemaal door naar het zuidwesten van Engeland: Cornwall. Deze roadtrip wil ik zeker nog eens maken. Eerst wat cultuur opsnuiven in Kent bij de vele kastelen. Dan door naar de schitterende kust van Dorset om lekker te wandelen. En daarna uitrusten in Cornwall. Slenteren door de gezellige badplaatsen en misschien wel een lesje surfen nemen.

2. Stedenreis door Noord-Engeland

citywall

In Noord-Engeland barst het van de leuke steden, dus waarom zou je niet eens op stedenreis gaan? Collega Lenneke deed dit vorig jaar. Rijd met je auto naar IJmuiden en pak de ferry naar Newcastle, je eerste Engelse stad. Blijf daar een nachtje en rijd daarna door naar chocoladestadje York. Verder op je stad: voetbalstad (en meer!) Manchester en het hippe, industriële Liverpool. Een topreis!

3. Rondreis door Schotland

reisjunk (4)

Hier heb ik vorig jaar mijn vakantiegeld aan besteed en daar heb ik zeker geen spijt van. Ik ben mijn rondreis begonnen in Edinburgh en ben toen richting Pitlochry gereisd. Vervolgens dwars door de Highlands richting Inverness, Fort Augustus en Skye. Op de terugweg via het waanzinnig mooie Glencoe en Loch Lomond weer terug naar huis. Aanrader!

Wat ga jij doen met je vakantiegeld dit jaar?

BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

2 Reacties Schrijf een reactie

  1. Ha, heb net jouw blog hier ontdekt, super leuk! Wij gaan deze zomer een rondreis maken door Wales, Ierland en Schotland dus ik zal hier nog wel even gaan rondneuzen voor leuke tips! Heb je nog special culi-tips voor mij?

    • Hi Anne-Marie, wat leuk om je hier ook te zien! Ik vind zelf dat je in Engeland & Ierland echt heel lekker kunt eten, ik ben vooral groot fan van het eten dat je pubs kunt krijgen. Dat echte ‘pub-food’ vind ik echt heerlijk.

Geef een reactie