Pleased to meet you – een nieuwe hotspot in Newcastle

Pleased to meet you

Newcastle heeft het afgelopen jaar geweldige uitgaansgelegenheden erbij gekregen in het centrum. Rondom Grey Street, waar je ten eerste geweldig kunt shoppen, kun je nu ook optimaal genieten van de beste cocktails en heerlijk dineren in trendy bars en restaurants. Een daarvan is “Pleased to meet you

Pleased to meet cocktails, beers and great food

Waarom naar Pleased to meet you? De specialiteit van het huis zijn de gins. Met deze gins maken ze onvergetelijke cocktails, kies uit 50 soorten! De basis is gin, voeg hier tonic aan toe en kies je eigen garnering. Op de cocktailkaart vind je trouwens niet de standaard cocktails zoals wij ze kennen, zoals de Cosmopolitan of Sex on the Beach. Op deze kaart staan namelijk unieke cocktails die gemixt zijn met kruiden, specerijen, speciale likeuren en natuurlijk gin.

De bierliefhebber kan hier een heerlijke pint bestellen. Er wordt een breed assortiment aan bieren geserveerd. Zoals ze bij Pleased to meet you zelf zeggen: ‘The world’s best beers to enjoy’. Ook verscheidende gerechten zijn met speciale bieren en dranken samengesteld en klaargemaakt, zoals Brownie vs Blond icecream. Of geniet tussen het shoppen door van een Martini lunch… Daar word je toch direct nieuwsgierig van?

Gin & Tonic bij Pleased to Meet You

Top 100 UK Bar Lists

De opening van Pleased to meet you is niet onopgemerkt gebleven. Het restaurant is direct opgenomen in de Top 100 UK Bar list. Nog meer redenen om er zeker eens een kijkje te nemen! Heb je ook mijn blogs gelezen over het maandelijkse event The Boiler Shop Steamer waar je heerlijk de werkweek kunt afsluiten en dé drie hotspots in Newcastle die tevens zijn opgenomen in de Top 100 UK Bars list?

Een aanrader en een goede reden voor een stedentrip naar Newcastle. Alle ingrediënten voor een geweldig tripje om eindeloos te shoppen, heerlijk te dineren en geweldige cocktails te ervaren waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.

Laat ons weten hoe jouw ervaring was!

STEDENTRIP NEWCASTLE ▸


Geef een reactie