Thema’s

Vakantie in de planning naar Engeland of Schotland? Kies hieronder jouw interesses en je krijgt direct de blogartikelen te zien die het beste bij jou passen. Zo maak je jouw vakantie nóg leuker!

Steden

Steden, we houden ervan! En dan zit je in Engeland en Schotland altijd goed. Van het authentieke maar toch trendy Edinburgh, tot het hippe Newcastle en onontdekt Manchester.
LEES MEER ▸

Natuur

De Britse natuur is onovertroffen! Van de typisch Engelse ‘countryside’ tot hoge bergen, een ruige kustlijn en uitgestrekte meren. Groot-Brittannië has it all!
LEES MEER ▸

Cultuur

High tea, slecht weer, een pint drinken in de pub… Zomaar een greep uit enkele typisch Engelse gewoontes. Wij nemen je mee naar de Britse cultuur.
LEES MEER ▸

Musea & bezienswaardigheden

Musea, kastelen… Liefhebbers van cultuur zitten in Engeland en Schotland altijd goed. Maar wat zijn de leukste ‘must-sees’ tijdens je reis? We zetten de beste tips voor je op een rij.
LEES MEER ▸

Culinair

In Engeland eten ze alleen maar Fish & Chips toch? Wrong! Wij laten je zien dat de Britse keuken meer is dan dat. Daarom showen we je regelmatig de leukste nieuwste restaurants.

LEES MEER ▸

Events

Groot-Brittannië is een echt festival-land! In onze favo stad Newcastle en in de rest van de UK is er altijd iets te doen, dus helpen we je door regelmatig de tofste events uit te lichten.

LEES MEER ▸

Bijzonder overnachten

Als je op reis gaat, wil je natuurlijk wel leuk overnachten. Daarom gaan wij regelmatig op zoek naar de meest bijzondere hotels, vakantieparken en andere accommodaties.

LEES MEER ▸

Reizen met kinderen

Met kinderen op vakantie naar Engeland of Schotland? Doen! Maar waar moet je zijn? Onze ‘family-man’ Celest geeft maandelijks zijn beste tips voor een reis met de kids.

LEES MEER ▸

Engels voetbal

Engels voetbal is magisch, wat een sfeer! Doordat wij voetbalreizen aanbieden naar Newcastle, Sunderland en Middlesbrough, volgen we het Engelse voetbal op de voet!

LEES MEER ▸