Newcastle is meer dan shoppen met Kerst: het is een hele beleving

Winterfestival Newcastle

Shoppen en Newcastle zijn onmiskenbaar met elkaar verbonden. Het brede aanbod aan winkels en de gastvrije sfeer zorgen ervoor dat je je hier nooit zult vervelen als je gaat shoppen. Maar, als je met de kerstdagen naar Newcastle gaat dan kun je hier nog iets heel anders beleven; het Winterfestival ‘Enchanted Parks’.

Reden voor kerstfeest(jes)

Kerst is een hele happening in Newcastle. Naast de geweldige versieringen vind het Winterfestival elk jaar plaats. Dit festival heeft een programma van 80 evenementen, verdeeld over de laatste drie maanden van het jaar.

Eén van de grootste evenementen van het Winterfestival is ‘Enchanted Parks’. Dit jaar zal het het park zelfs 6 dagen omgetoverd worden tot een magisch avontuur. Overdag is het een gewoon stadspark, maar ’s avonds is het een attractie voor het hele gezin met special effects, lichten, projecties en verrassingen. De kaartverkoop is al gestart dus wees er snel bij. Zie hier meer informatie over het festival.

Rond de kerst naar Newcastle

Kerst in Newcastle betekent op zoek gaan naar leuke cadeautjes op een kerstmarkt of kijken naar de versierde etalages. Het betekent dat je een ontspannen weekendje weg bent en met de kerstdagen de meest originele cadeaus kan geven. Om je reis te kunnen voorbereiden, heeft onze collega Lenneke al voor je op een rijtje gezet waar je allemaal heen kan gaan om gegarandeerd te slagen voor je kerstinkopen. Ga voor kerst nog op MiniCruise!

KERST MINICRUISE NAAR NEWCASTLE ▸


3 Reacties Schrijf een reactie

Geef een reactie