Kerst in Newcastle

Ben jij in Newcastle rond kerst? Bezoek dan zeker een van de evenementen of markten die rondom kerst zijn gepland. ​Tijdens kerst is Newcastle helemaal omgetoverd tot Winter Wonderland. Struin langs de sfeervolle markten en proef van deze unieke kerstsfeer.

Fenwick’s kerst etalage

Kerst in Newcastle zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan Fenwick. Elk jaar worden de etalages van dit warenhuis omgetoverd tot een ware attractie, compleet met bewegende poppen en muziek. Ieder jaar wordt er een nieuw thema gekozen en om het extra spannend te houden wordt het thema pas bekend gemaakt als de etalages onthuld worden. Liefhebbers staan ieder jaar weer in de rij om de etalages te bewonderen. Dit jaar is de opening van de Fenwick etalage op 1 november.

1 november – 31 december 2019 | Northumberland Street

Kerstmarkten in Newcastle

Dit jaar zal de kerstmarkt in het centrum van Newcastle groter dan ooit zijn. Struin langs de gezellige marktkraampjes en ontdek wat de kerstmarkt van Newcastle te bieden heeft. Lokale bierbrouwerijen, alpaca handschoenen en mutsen, handgemaakte sieraden en food kraampjes. Naast de gebruikelijke kerstmarkt kun je dit jaar een bar bij Grey’s Monument en de ICE mountain glijbaan verwachten.

16 november – 31 december 2019| Grey & Grainger Street

Dine by the Tyne iglo’s

Wil je dit jaar iets speciaals doen met kerst? Dine by the Tyne brengt dit jaar de iglo’s naar de waterkant van de rivier de Tyne. Geniet van een twee uur durende Private Dining Experience inclusief een driegangendiner met uitzicht over de Tyne. De iglo’s zijn te boeken voor maximaal 10 personen.

1 december 2019 – 5 januari 2020 | Wesley Square

Hadrian’s Tipi

Trek je even terug in Hadrian’s Tipi. Deze pop-up tipi vind je in Stack, in het centrum van Newcastle. Je kan je hier bijvoorbeeld heerlijk opwarmen bij het kampvuur, genieten van de biertuin met live muziek en een bar met verschillende warme en koude dranken inclusief glühwein en warme cider. In Stack vind je meer dan 30 onafhankelijke retailers met winkeltjes, bars en restaurantjes. Zeker even langs gaan dus!

24 oktober – 31 december 2019 | Stack Newcastle

BEZOEK DFDS.NL ▸


Geplaatst door

Functie: Acquisition Marketing Specialist

Geef een reactie