Kerstshoppen in Newcastle – zonder bagagelimiet!

Kerstshoppen in Newcastle

In de afgelopen jaren is kerstshoppen Newcastle alleen maar leuker geworden. De stad is uitgegroeid tot een centrum vol nieuwe restaurants, hippe lunchtentjes en niet te vergeten: exclusieve boetiekjes en de tofste winkelketens.

Cruisend kerstinkopen doen

Rond de kerstperiode even ertussenuit per luxe cruiseferry, klinkt al ontzettend ontspannen. En dat is het ook! Maar wist je dat je aan boord al kan beginnen met kerstshoppen? Aan boord vind je de Seashop waar je cosmetica als parfum, crèmes en make-up kan kopen. Maar ook vele soorten (alcoholische) dranken, speelgoed, kleding en snoepgoed. Koop niet gelijk in voor de hele familie, want de volgende dag heb je nog een hele dag om in Newcastle alle overige kerstcadeaus in te kopen!

Per bustransfer wordt je naar het centrum gebracht, vanaf de terminal. Laat het shoppen maar beginnen! Ik weet nog dat ik mijn ogen uitkeek op een schoenenafdeling van 100m2 van de New Look. Ga je nu naar Newcastle, dan red je het wellicht niet eens in één dag om alle winkels te bezoeken! Maar voor elk budget is er nog altijd een winkel waar je de leukste cadeaus scoort.

Typisch Engelse kerstsfeer

Newcastle is geheel in kerstsfeer! De straten zijn verlicht en de etalages zijn geheel in kerstthema ingericht. Dé etalage, waar een rij van 15 meter voor staat omdat iedereen deze wilt bewonderen om zijn pracht en praal, is die van Fenwick. Een Engels warenhuis, vergelijkbaar met de Bijenkorf in Nederland, heeft ieder jaar een geweldige etalage. De moeite waard om even te kijken. (Fenwick is gevestigd in Northumberlandstreet)

Tussen al dat slenteren door de winkelstraten en kerstshoppen door, moet je ook even met lunchpauze. Newcastle kent al vele leuke lunchtentjes die in het centrum zijn gevestigd. Lunchen tussen het shoppen!

Kerstshoppen Newcastle – geen bagagelimiet!

Last, but not least: Wist je dat je bij DFDS geen bagagelimiet hebt? Dat betekent dat je met jouw kerstinkopen geen rekening hoeft te houden hoeveel je koopt, want alles kan mee op de ferry.

Doe dit jaar je kerstinkopen zonder stress en de geijkte kerstcadeaus want je scoort de tofste cadeaus met een MiniCruise naar Newcastle!

KERSTSHOPPEN IN NEWCASTLE ▸


Geef een reactie