Kerstshoppen in Londen

Kerstshoppen Londen

Met de feestdagen is er altijd weer een goed excuus om volop te gaan kerstshoppen! En waar kan je nou beter kerstshoppen dan in het Engelse Londen, dé modestad van Groot-Brittannië. Reis met de auto per ferry naar Londen zodat je geen rekening hoeft te houden met een bagagelimiet. Kerstshoppen is namelijk: Shop till you drop!

Naar Londen zonder bagagelimiet

Shoppen in Londen zonder bagagelimiet

Per vliegtuig reizen is een gemakkelijke en snelle optie voor een weekendje Londen, maar je zit altijd met de bagagelimiet van het vliegtuig. En wanneer je kerstinkopen gaat doen, moet je daar geen rekening mee willen houden… Dan ga je toch met je auto?

Vanaf Duinkerken en Calais vertrekken ferry’s meerdere malen per dag die jou binnen een uur naar Zuid-Engeland varen. Je kunt met de auto aan boord rijden en komt aan in het Zuid-Engelse Dover. Vanaf Dover is het maar een uurtje rijden naar Londen.

Kerstshoppen Londen

Gezellig verlichte straten in Londen

Londen vertegenwoordigt alle bekende Britse modemerken en tevens vind je er de leukste boetiekjes met unieke items! Op de bekende Oxford Street vind je trendy modeketens als TopShop. Maar ook straten als Carnaby Street, Bond Street en Regent Street zijn zeker een bezoekje waard.

In Nederland zijn wij de Bijenkorf gewend, maar dat is kinderspel vergeleken met de entourage van het grote warenhuis Harrods. Vijf verdiepingen met de meest overweldigende kerstversieringen die je ooit hebt gezien.

Kerstmarkten Londen

Kerstmarkten zijn dan wel van oorsprong Duits, ook in Londen zijn kerstmarkten niet meer weg te denken. Vlakbij de wereldberoemde Big Ben staat een kerstmarkt aan de voet van de London Eye: het grote reuzenrad. Daarnaast vind je vanaf midden november in Hyde Park een kerstmarkt. En als dat nog niet genoeg is, breng dan een bezoek aan Serpentine Road, waar zowel een kerstmarkt, reuzenrad als een ijsbaan te vinden zijn.

Veel plezier tijdens jouw kerstshopping tripje in Londen!

KERSTSHOPPEN IN LONDEN ▸


Geplaatst door

Functie: Stagiaire Marketing

Geef een reactie