5x de leukste lunch-adressen in Newcastle

Lunch Newcastle - ga naar The Botanist!

Ga je op MiniCruise naar Newcastle? Ontbijten en dineren doe je dan aan boord, maar tijdens lunchtijd ben je in Newcastle. Om het je makkelijk te maken zetten we onze vijf favoriete lunchadressen in Newcastle vast voor je op een rij.

1. The Botanist

Ja ik weet het, op ons blog hebben we het al váák over The Botanist gehad. Maar het is er dan ook fantastisch! Tip van stagiaire Dominique: bestel een broodje met vier verschillende soorten beleg. Superlekker!

Adres: Monument Mall | Website

2. Byron

Byron staat bekend om de lekkere hamburgers, maar er staan ook voldoende gerechten op de kaart zonder vlees. De quinoa-salade met avocado is bijvoorbeeld echt een aanrader. Tip van collega Naomi: bestel bij je burger de homemade lemonade.

Adres: 104-108 Grey Street | Website

3. Longhorns Barbeque Smokehouse

Smokey BBQ lunch bij Longhorns in Newcastle

Liefhebber van een stevige lunch? Dan is Longhorns the place to be! Een klein restaurant met een kaart waar één product centraal staat: vlees! Voor de lunch heb je de keuze uit een aantal lekkere BBQ sandwiches maar als je flinke trek hebt raad ik het BBQ board aan. Je kiest dan twee soorten vlees en twee ‘side dishes’. De frietjes hier krijgen een speciale seasoning mee die je echt geproefd moet hebben!

Adres: 10 Mosley Street | Website

4. The Herb Garden

Voor een heerlijke pizza als lunch moet je naar The Herb Garden. Onder een groot aantal bollige witte lampen kun je geniete van de lekkerste pizza’s die het restaurant te bieden heeft! Dit gezellige restaurant heeft ook een aantal mooie wijnen op de menukaart.

Adres: 8 Westgate Rd, | Website

5. The Great British Cupcakery

High tea als lunch bij The Great British Cupcakery

Misschien niet echt een traditioneel lunch-adresje, maar als je hier bent geweest zit je echt wel vol tot het avondeten! Bestel hier een uitgebreide high tea, of… een stuk brownie of een cupcake met een ENORME milkshake. Tip: de witte chocolade brownie (blondie) is goddelijk. De milkshake met salted caramel afgetopt met een brownie (!) trouwens ook.

Adres: 15 Queen Street | Website

MINICRUISE NEWCASTLE ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

5 Reacties Schrijf een reactie

Geef een reactie