Wat te doen in Tivoli? De leukste activiteiten

Tivoli Zomer

Tivoli is het best bezochte themapark van Scandinavië en staat ook in de top 3 van Europa’s meest bezochte pretparken. De Tivoli Gardens zijn een must see voor iedereen die naar Kopenhagen gaat (of is geweest!). In deze blog lees je meer over de seizoenen en activiteiten in Tivoli.

De seizoenen van Tivoli

Tivoli hanteert in het park elk seizoen een ander thema, namelijk:

Winter: 1 t/m 24 februari

Pasen: vanaf 4 april

Zomer: april t/m 22 september

Halloween: 11 oktober t/m 3 november

Kerst: 16 november t/m 5 januari

Het park gaat helemaal op in de thema’s. Zo zijn er tijdens het winterseizoen winteractiviteiten voor kinderen, duizenden lampjes en is het park aangekleed in een winters jasje.

Tijdens het paasseizoen staat de lente centraal. Hierin beginnen de bloemen te bloeien en komt de natuur tot leven. Een zeer goed moment om het park te bezoeken!

Tijdens het zomerseizoen staat het hele park letterlijk en figuurlijk in bloei. Met muziek en entertainment wordt er volop van de zomer genoten.

Met ruim 20.000 pompoenen kun je wel zeggen dat Tivoli er alles aan doet om de Halloween sfeer te creëren. Naast pompoenen zijn er vele griezelige personages aanwezig.

Tivoli halloween

Tijdens het kerstseizoen zullen er duizenden kerstlichtjes het park verlichten. Daarnaast is het ook mogelijk om oudjaarsnacht in Tivoli door te brengen!

Wat zijn de opkomende evenementen in Tivoli?

In Tivoli worden heel veel evenementen georganiseerd. Zo draaien er veel musicals in de concerthal en zijn er geregeld muziekoptredens. Op deze pagina vind je alle evenementen die je kunt bezoeken.

Wil jij ook naar Tivoli? Combineer dit met een geweldige overtocht van Kopenhagen naar Oslo!

BEZOEK DFDS.NL ▸


1 Reactie Schrijf een reactie

Geef een reactie