Een voetbalreis met DFDS, hoe zit dat?

Voetbalreizen zijn er in allerlei soorten en maten. Meestal worden ze georganiseerd naar de populaire voetballanden Spanje, Duitsland en Engeland. Bij DFDS bieden we een bijzondere voetbalreiservaring aan naar de stad Newcastle.Tijdens deze reis maak je gebruik van een cruiseferry, wat, in tegenstelling tot de gebruikelijke vliegreizen, een gezellige en ontspannen manier van reizen is. Een voetbalreis naar Newcastle met DFDS is dan ook een perfect uitje voor voetballiefhebbers!

Hoe ziet zo’n reis eruit?

Het eerste aspect van een voetbalreis met DFDS is het kiezen van een wedstrijd die in ieders agenda past. Hoewel je vaak geneigd bent te kiezen voor een sterke tegenstander zoals Arsenal, kan een wedstrijd tegen een mindere tegenstander net zo aantrekkelijk zijn. De sfeer in het stadion wordt namelijk nog beter als Newcastle United bijvoorbeeld scoort!

Zodra je de keuze hebt gemaakt en geboekt, begint de voorpret. DFDS zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Bij het aan boord gaan van de ferry zeg je IJmuiden vaarwel en kun je genieten van de faciliteiten aan boord. In het buffet restaurant Explorer’s Kitchen kun je genieten van diverse heerlijke gerechten uit alle windstreken. Iets luxer? Dan kun je terecht in het North Sea Bistro, waar onze topchefs elke keer weer een fantastisch menu samenstellen.

Fun on board at the Columbus Club

Aan boord is het een al gezelligheid. Je kunt genieten van de vele faciliteiten, zoals een bezoek aan de Columbus Club voor een drankje of bekijk een van de nieuwste films in de bioscoop. Voor extra gezelligheid kun je zelfs deelnemen aan de bingo, waarbij je de inleg van alle deelnemers kunt winnen. Dit bedrag kun je vervolgens aan boord besteden!

De wedstrijd

Eenmaal aangekomen in Newcastle begint de spanning te stijgen voor de wedstrijd. Met de bus word je naar het centrum van Newcastle gebracht, waar je hotel zich bevindt op een korte loopafstand van het beroemde St. James’ Park. De hele stad ademt voetbal en je zult overal zwart-witte shirtjes zien. Dit komt omdat het stadion nog middenin de stad ligt. Voordat de wedstrijd begint, kun je de sfeer proeven door een biertje te drinken in een van de lokale pubs, zoals de Strawberry of Nine Bar. DFDS gasten krijgen in de Nine Bar een fijne korting (10% op drankjes, 25% op eten).

Een wedstrijd in het indrukwekkende stadion van Newcastle is een unieke ervaring. De fanatieke aanhang zorgt voor een geweldige sfeer en gedurende de negentig minuten van de wedstrijd is het één groot feest. De beleving is intenser dan wat je in Nederland gewend bent.

Een avond in Newcastle

Een avondje uit in Newcastle is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het uitgaansleven in de stad is van een ander kaliber. Bezoek een van de vele bars die de stad rijk is en proost samen op een enerverende dag!

Na een bruisende avond kun je terugkeren naar je hotel en de volgende dag nog even nagenieten van de wedstrijd en de stad Newcastle. Je kunt zelfs een stadiontour doen voor een extra voetbalbeleving.

In de middag vertrek je weer richting de ferry en vaar je na een enerverend weekendje weer terug naar huis, met geweldige herinneringen aan je voetbalreis naar Newcastle met DFDS!

Benieuwd naar welke wedstrijden je kunt bijwonen? Bekijk snel deze pagina.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Geef een reactie