Hoe breng ik mijn tijd aan boord door…?

IJmuiden Newcastle

Misschien heb je jezelf deze vraag al gesteld bij het overwegen van je overtocht van IJmuiden naar Newcastle, want 16 uur aan boord klinkt best lang. Gelukkig is er aan boord genoeg te doen, dus de uren vliegen voorbij! Dus of je nu op een MiniCruise gaat, of naar het noorden van Engeland of naar Schotland wilt, lees snel verder over wat je aan boord kunt beleven.

Dineren aan boord

In onze twee restaurants aan boord heb je de mogelijkheid om je avond op een ontspannen en culinaire manier te beginnen). Of het nu gaat om internationale specialiteiten in ons buffetrestaurant Explorer‘s Kitchen of exclusief geselecteerde seizoensgerechten in ons à la carte restaurant North Sea Bistro. Het unieke uitzicht op zee maakt de smaakervaring compleet.

North Sea Bistro

Snacks voor tussendoor

Voor een kleine koffiepauze kun je terecht in ons Coffee Crew café. Hier serveren ze heerlijke Starbucks koffie, zoete broodjes of cakes. Een perfecte plek om even een tussendoortje te scoren.

Coffee Crew

Ontdek het leven in de zee

Een absoluut hoogtepunt! Van maart tot september kun je het ORCA Wildlife Centre bezoeken. Hier kun je veel leuke feiten leren van de Wildlife Officers over de dieren van de Noordzee, zoals bruinvissen, dolfijnen en papegaaiduikers. Met een beetje geluk kun je ze spotten vanaf het dek.

ORCA centre

Shoppen en bioscoop

Duik in onze Sea Shop en profiteer van speciale aanbiedingen. Van souvenirs, cosmetische artikelen, parfum, sterke drank tot speelgoedartikelen: je vindt er alles wat je nodig hebt. Wil je liever een ontspannen filmavond? Dat kan! In onze bioscoop aan boord kun je kiezen uit de huidige films en genieten van popcorn, nacho’s en drankjes.

Bioscoop aan boord

Snuif de zeelucht op

Dit mag je eigenlijk niet missen: even uitwaaien wandeling op het dek. Laat de frisse zeebries door je haar waaien en bewonder het prachtige uitzicht op de Noordzee. Het mooiste is natuurlijk de zonsondergang of, voor alle vroege vogels, de zonsopgang.

Heb je zin gekregen om bij ons aan boord te stappen? Boek dan nu je overtocht of MiniCruise naar Newcastle!

BEZOEK DFDS.NL ▸


Geef een reactie