Glunderende gezichten klanten Voedselbank bij Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest aan boord

Eerder vandaag openden we de deuren van onze cruiseferry voor een spetterend Sinterklaasfeest. We vierden dit typisch Nederlandse feest samen met Sinterklaas en zijn Pietenband, rapper Yes-R en gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Via de voedselbanken uit de regio en een eerdere oproep op dit blog konden mensen zich aanmelden. Dat gebeurde massaal. We zijn er trots op dat we meer dan 350 mensen mochten verwelkomen en hen een bijzonder Sinterklaasfeest konden geven.

Spetterende optredens

De dag begon met een optreden van de Pietenband. Na een uur maakte Sinterklaas zijn intrede. Dit zorgde uiteraard voor spanning op de gezichten van de kinderen. Waren ze lief genoeg geweest en had Sinterklaas iets moois meegenomen op zijn pakjesboot? Vanzelfsprekend had de Goedheiligman voor iedereen een cadeau en konden alle kinderen opgelucht ademhalen. Na een lunch was het tijd voor de grote finale: een optreden van rapper Yes-R. De kinderen gingen allen naar huis met snoepgoed en een prachtig portret van henzelf en de kapitein. Zo zullen ze deze middag niet snel vergeten.

Wij kijken terug op een gezellige en ontroerende dag. Het enthousiasme voor dit feest en het grote aantal aanmeldingen geeft ons het gevoel dat we een klein steentje hebben kunnen bijdragen om de gezinnen die het moeilijk hebben juist in deze tijd te kunnen helpen. Een groot dank-je-wel gaat uit naar Yes-R die helemaal belangeloos heeft meegedaan, de Voedselbank voor de prettige samenwerking en jullie voor het aanmelden van hen die deze middag dik verdiend hadden. Top!

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de middag…

BEZOEK DFDS.NL ▸


Celest

Geplaatst door

Functie: Head of Campaign Management

5 Reacties Schrijf een reactie

  1. wij ik papa en tom teeuwen
    vonden het fantastich wat jullie gedaan hebben
    bedankt dag om niet snel te vergeten

Geef een reactie