DFDS goes PINK!

DFDS & Pink Ribbon

DFDS komt in actie voor Pink Ribbon! Om de strijd tegen borstkanker te steunen, worden door medewerkers van DFDS dit jaar talloze initiatieven gestart om geld op te halen voor dit goede doel. Zo rijdt er een roze trailer rond waarbij per tien gerede kilometers, €1 wordt gedoneerd aan Pink Ribbon. Ook wij van DFDS in IJmuiden dragen op verschillende manieren ons steentje bij:

20 kilometer wandelen voor Pink Ribbon

Wij wandelden dit jaar namelijk met een team van 16 collega’s van Amsterdam naar Zaandam tijdens de Dam tot Dam wandeltocht. Vrienden, familie en collega’s konden ons sponsoren en hebben dan massaal gedaan. We hebben een prachtig bedrag opgehaald van €1.805,- Dit bedrag zal verdubbeld worden door DFDS om vervolgens gedoneerd te worden aan Pink Ribbon.

Een gratis lunch aan boord van KING Seaways

Op zaterdag 14 oktober organiseren wij een gratis PINK lunch aan boord van KING Seaways voor 100 vrouwen! Verdient jouw beste vriendin, moeder of een andere lieve powervrouw een heerlijke gratis lunch aan boord? Stuur dan vóór 2 oktober een mailtje naar social.nl@dfds.com en laat ons weten waarom jullie erbij willen zijn. Wij zijn erg benieuwd naar al jullie positieve en bijzondere verhalen! De lunch is geheel gratis, na afloop zal er wel gecollecteerd worden voor Pink Ribbon. Er zal ook iemand van Pink Ribbon aanwezig zijn om ons meer te vertellen over deze unieke organisatie.

Pink MiniCruise

Ten laatste kun je in oktober een ‘Pink MiniCruise‘ boeken. Per geboekte passagier doneren wij €10 aan Pink Ribbon. Pink Ribbon kan met dit geld projecten en onderzoeken voor borstkanker fincancieren. Door deze MiniCruise te boeken steun je automatisch het goede doel (wij zorgen ervoor dat het geld wordt gedoneerd aan Pink Ribbon) en kan jij voordelig Newcastle ontdekken. Je kunt een 3-daagse MiniCruise boeken vanaf €59 p.p. en een 4-daagse MiniCruise vanaf €109 p.p.

NAAR DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie