Wilma won een jaar lang gratis reizen

Wilma en haar dochter

Vorig jaar deed Wilma net als vele anderen mee aan een wedstrijd op Facebook én ze won! De prijs? Een jaar lang gratis reizen met DFDS. Samen met haar blikten we terug op een jaar vol reizen met vrienden, familie en collega’s.

1. Allereerst terug naar het moment dat je won. Wat was je eerste reactie?

Mijn eerste reactie met het omhoog komen van het kaartje ‘Een jaar gratis reizen’ uit de kerstdoos was… helemaal te gek! En nu? 🙂

2.  En, heb je vaak gebruik gemaakt van de prijs?

Ik heb tot nu toe zeventien keer gereisd en ook veel mensen blij kunnen maken door ze mee te nemen. We hebben met elkaar veel genoten, gezien en meegemaakt. Mijn voordeel is dat ik parttime werk en meestal van maandag tot en met donderdagmiddag vrij ben, dus een ideale minicruisekandidate was. Jammer genoeg is mijn man niet meegeweest, hij wordt al misselijk als hij naar een draaimolen kijkt. Hij zal vast moeten wennen als ik straks weer vaker thuis ben.

Morgen is mijn laatste reis, we blijven 2 nachten in Newcastle en dan nemen we met een traan afscheid van Newcastle. Ik zal Newcastle missen, maar ik zal zeker nog eens terugkomen met DFDS. Ik heb me verbaasd over wat een organisatie het is om een reis op te zetten voor alle passagiers. Ga zeker genieten van de nachtclub, daar wordt ook iedere keer iets leuks georganiseerd zoals bingo, een live band of een DJ. Zeker een ervaring om nooit meer te vergeten!

Wilma won een jaar lang gratis reizen

3.  Wat waren de bijzondere momenten tijdens je reizen?

Mijn mooiste ervaring is eigenlijk alles wat mijn reizen dit jaar teweeg hebben gebracht. Ik ben met familie, vrienden en collega’s geweest en vond het gewoon enig om dit met iedereen te delen. Ik vind over het algemeen de mensen in Newcastle zeer vriendelijk het is ook erg leuk om aangesproken te worden met ‘darling’ en ‘love’. Wat ook heel erg leuk was, was dat we tijdens de prijsuitreiking van de kapitein de uitnodiging kregen om op de brug te komen toen hij hoorde dat ik die avond gelijk meeging. Wat een beleving zeg!

Wilma mocht een jaar lang gratis reizen

4.  Wat zou je een volgende winnaar aanraden om zeker te doen?

Ik moet zeggen dat ik de stad inmiddels op mijn duimpje ken. Ik weet veel winkels te vinden. We zijn een keer naar het Metrocentre winkelcentrum geweest, allemachtig wat een winkels! Echt een ervaring. Regelmatig bezoek ik met mijn ‘gasten’ (zo noem ik mijn medepassagiers) de verschillende bezienswaardigheden. Zo waren we onlangs in de St. Nicolas Church en na rondgelopen te hebben werden we aangesproken. Mijn dochter werd gevraagd of ze mee wilde helpen om de klok te luiden om de mensen op te roepen voor het gebed. Nou verbazing alom, maar zo leuk om mee te maken!

Wilma's dochter mocht de klok luiden

Zeer mooi is ook het bezichtigen en beklimmen van ‘Castle Keep’ vooral als je boven op staat… wat een uitzicht! Wat ook altijd op het lijstje staat is een bezoek aan de ‘Grainger Market’, iedere keer een ervaring apart. Waar we meestal wat drinken met een overheerlijk stukje taart is toch wel ‘Olive&Bean’. Deze zit in een van de winkels buiten, rondom de Grainger Market. Je kan daar van een heerlijke ‘afternoon tea’ genieten vanaf 14:00 uur.

Ik hoop dat de volgende prijswinnaars gewoon heerlijk genieten en doen waar ze zin in hebben. Wij hebben regelmatig een upgrade gedaan, dat is een beleving op zich. En reserveer op tijd, want het is regelmatig erg druk op de afvaarten. Ook heb ik een paar keer overnacht in Newcastle en moet zeggen als dat tot de mogelijkheden behoord dan is dat zeker een aanrader.

Wij willen Wilma bedanken voor dit interview en haar mooie foto’s. Ze was een fantastische en dankbare prijswinnaar. Ook dit jaar zijn twee mensen de gelukkige winnaar van een jaar lang gratis reizen met DFDS. Wij wensen ze heel veel reisplezier toe!

ZELF NAAR NEWCASTLE ▸


Geef een reactie