Iedereen verdient een fijne Kerst…

Kerstlunch Leger des Heils & DFDS

Iedereen verdient een fijne Kerst… Daarom nodigden wij vorige week 60 cliënten van het Leger des Heils uit voor een heerlijke kerstlunch aan boord van PRINCESS Seaways. Het werd een onvergetelijke middag: “Op de terugweg in de bus merkte je gewoon dat de mensen echt blij waren, zich waardig en gewaardeerd voelden.” aldus Koos Koelewijn van het Leger des Heils.

Kerstlunch voor cliënten van het Leger des Heils

Na een welkomstwoord van Teun Wim Leene – directeur van DFDS Nederland – en de kapitein, kregen de gasten een heerlijke lunch geserveerd. Na de lunch werden er nog heerlijke zoete hapjes geserveerd, waarna een live band de kerststemming erin bracht. Bij ‘All I want for Christmas is you’ van Mariah Carey gingen de voetjes van de vloer!

http://youtu.be/7bK-477PSLE

De Soepbus van het Leger des Heils

Het is natuurlijk fantastisch dat we 60 mensen een heerlijke middag hebben kunnen bezorgen, maar iedereen verdient een fijne Kerst! Daarom vragen we jullie hulp om ook andere dak- en thuislozen een warme lunch te bezorgen. Bij de Soepbus kunnen dak- en thuislozen terecht voor een warme kop soep, brood en koffie.

Sms het woord SOEP naar 4333 en je doneert automatisch 5 kopjes soep aan de Soepbus van het Leger des Heils (kosten: €2,50 per sms).

Meer foto’s van deze bijzondere dag:

Klik op de foto’s voor een vergroting.

 

DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie