Wij staan op tegen kanker, doe jij mee?

Vorige week stond heel Nederland in het teken van de strijd tegen kanker. Van 2 t/m 7 september vond de officiële jaarlijkse collecteweek van KWF Kankerbestrijding plaats en is er weer ontzettend veel geld opgehaald. Dit jaar hebben wij ook ons steentje bijgedragen. Misschien is de link tussen KWF Kankerbestrijding en DFDS niet snel gelegd. Maar toen het verzoek kwam om bij onze terminal te gaan collecteren twijfelden we geen moment. 

Dus stelden wij vorige week tijdens de collecteweek onze terminal en auto check-in volledig ter beschikking voor collectanten van de KWF Kankerbestrijding. Gewapend met vlaggen, hesjes en de bekende collectebussen zetten zij zich 6 dagen lang in om zo veel mogelijk geld op te halen bij onze reizigers.

Daarnaast hebben wij een speciale MiniCruise samengesteld: je krijgt een gratis Sightseeing tour door Newcastle wanneer je nu een MiniCruise boekt en wij storten € 5 per boeking op de rekening van KWF Kankerbestrijding. Deze MiniCruise is nog de hele maand september te boeken, draag je ook je steentje bij?

Begin oktober maken wij bekend hoeveel wij in totaal hebben opgehaald.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Geef een reactie