Op voetbalreis naar Newcastle United met DFDS

Het nieuwe voetbal seizoen is al weer even aan de gang! En ook in 2022 bieden we weer een paar prachtige wedstrijden aan. De wedstrijden van Newcastle United worden in het St. James’ park gespeeld. Een voetbalreis naar Newcastle is compleet verzorgd met overtocht, hotelovernachting +ontbijt, voetbaltickets en bustransfers.  

Schema: 

Newcastle United – Brentford FC  08-10-2022

Newcastle United – Everton 16-10-2022

Newcastle United – Aston Villa 29-10-2022

Newcastle United – Chelsea 12-11-2022

Newcastle United – Liverpool FC 18-02-2023

Newcastle United – Brighton 25-02-2023

Newcastle United – Wolverhampton Wanderers 11-03-2023

Newcastle United – Manchester United 01-04-2023

Laat de voorpret maar beginnen 

Als je eenmaal geboekt hebt, kan de voorpret beginnen. Eenmaal in de haven van IJmuiden stap je aan boord van onze luxe cruiseferry waar je van alles kunt doen. Ga heerlijk dineren in één van de twee restaurants, neem een heerlijk drankje in een van de vele bars, waag een gokje op een van de slotmachines of ga heerlijk ontspannen een film kijken in de bioscoop. Je verblijft ‘s nachts in je eigen hut en komt de volgende ochtend uitgerust aan in Newcastle. Hier word je met de bus naar het centrum gebracht.  

Ervaar de Premier League live

De Premier League is al jaren de grootste voetbalcompetitie van de wereld. Natuurlijk springen de wedstrijden tegen Liverpool, Manchester United und Chelsea er bovenuit, maar onderschat ook zeker de kleine tegenstanders niet. Newcastle United zal met de nieuwe eigenaren er alles aan doen om Europees voetbal veilig te stellen. De grote vraag is natuurlijk: lukt dit?    

Als je een voetbalreis naar Newcastle United boekt bij DFDS dan boek je niet alleen voetbaltickets, maar ook de overtochten, bustransfers en hotelovernachting + ontbijt zijn inbegrepen. Je boekt dit jaar een voetbalreis al v.a. €189,-. Klik hier om een voetbalreis naar jouw favoriete voetbalmatch te boeken. 

BEZOEK DFDS.NL ▸


Geef een reactie