5 x Kerst in sfeervol Schotland

Kerst in Edinburgh

Het is misschien niet het eerste dat in je opkomt, naar Schotland rondom Kerst. Maar één ding is zeker, je zal er geen spijt van krijgen als je gaat! Zowel de steden als de natuur zijn in deze periode van het jaar erg sfeervol. Wat je precies kunt gaan doen in Schotland? Dat lees je hier:

Citytrip Edinburgh

Citytrip Edinburgh rondom Kerst

De Schotse hoofdstad Edinburgh wordt omgetoverd in volledige kerstsferen. Het centrum is prachtig verlicht, er zijn kerstmarkten, een reuzenrad en een ijsbaan met uitkijk over de stad. Met al deze aspecten is romantiek en gezelligheid tijdens jouw citytrip naar Edinburgh gegarandeerd!

Schotland Loch Lomond

Een weekje Loch Lomond

Loch Lomond is dé ideale bestemming voor de natuurliefhebber. Het bevindt zich in een zeer bosrijke omgeving en ligt aan het grootste meer van Schotland. Juist rondom de kerst is een autovakantie naar Loch Lomond in winterse stijl adembenemend mooi.

Rondreis Schotse Kastelen

Rondreis door Schotland

Kerst is een en al historie en cultuur. Zo ook de rondreis langs Schotse kastelen, burchten en ruïnes. Het najaar is dé setting voor deze bezienswaardigheden. Tijdens de rondreis rijd je daarnaast door een bijzonder landschap.

Vakantiepark Brunston Castle

Brunston Castle - lekker voor een weekje weg

De Kerst is een leuke, maar vooral ook erg drukke periode. Het rustig gelegen vakantiepark Brunston Castle is een ideale uitvalsbasis voor een weekje ontspanning tussen al deze hectiek door. In een comfortabele bungalow kun je, samen met je gezin, even tot rust komen.

Reis rond de ‘hoogtepunten’ van Schotland

De Cairngorms - in de winter op haar mooist

Waarom rondreizen in de zomer, als in het najaar de natuur ook prachtig is? Met een rondreis langs de hoogtepunten van Schotland zie je al het moois dat dit deel van de UK te bieden heeft. Deze reis sluit je af in de Schotse hoofdstad Edinburgh, waar één en al kerstsfeer te proeven is.

Veel plezier deze Kerst in Edinburgh!

VAKANTIE NAAR SCHOTLAND ▸


2 Reacties Schrijf een reactie

  1. Ik kijk vooral naar uw aanbiedingen met logies. Zowel in Schotland die we al een paar keer hebben gedaan, maar zuid Engeland kennen we nog helemaal niet. Terwijl we daar wel nieuwsgierig NAR zijn.

Geef een reactie