Ferry Good Memories – ze voelden zich heel speciaal

Ferry Good Memories van Bernadine

1995 – 2015: dit jaar bestaat de route IJmuiden – Newcastle 20 jaar! Tijd om herinneringen op te halen… We vroegen onze collega’s en gasten naar hun favoriete DFDS-herinnering. Vandaag: Bernadine.

“Na het inchecken mochten onze kids als eersten de boot op, wat een blijde gezichtjes! Ze voelden zich heel speciaal.”

Wij hebben vorig jaar een MiniCruise gemaakt. Na het inchecken mochten onze kids als eersten de boot op, wat een blijde gezichtjes! Ze voelden zich heel speciaal.

We hebben de spullen in de hut gelegd en zijn het schip gaan verkennen. Onwijs leuk en soms ook erg leerzaam, ook voor ons. De eerste nacht helaas niet zo goed geslapen. Wij hebben op advies van een van jullie personeelsleden onze dochter om de 2 uur wakker moeten maken i.v.m. een waarschijnlijke hersenschudding, zij was eerder die avond letterlijk en figuurlijk onderuit gelopen. Na een harde smak hebben wij hulp gevraagd bij jullie personeel en kregen wij van alle kanten helpende handen… Medeleven, advies en een zak ijsklontjes in de hut… Wat aardig!

De volgende ochtend op naar Newcastle! We hebben heerlijk de toerist uitgehangen en zijn met een dubbeldekker Hop-on Hop-off bus Newcastle gaan ontdekken. (hier hebben we overigens mensen ontmoet waar we tot op de dag van vandaag nog steeds contact mee hebben….hoe leuk!) Na 1 rondje zijn we uitgestapt bij een plein waar we Starbucks zagen zitten. Hier hebben wij uiteraard een bak koffie gedronken en zijn wij te voet verder gegaan. Nog even gestopt en geshopt bij Primark en wat niet kon ontbreken was een pitstop bij een restaurantje voor een portie Fish and Chips.

De tijd tikte snel vooruit en tot onze grote schrik zagen we dat we toch echt terug moesten naar de bushalte. Erg voldaan van de mooie indrukken reden wij weer met de bus naar de haven. Eenmaal aan boord hebben wij met de mensen, die wij eerder die dag hadden ontmoet in de bus, een drankje gedronken in het restaurant en een gezellige avond gehad.

Volle kracht vooruit naar IJmuiden….helaas….wat gaat de tijd dan snel…We hadden graag de tijd even stil willen zetten tijdens bijvoorbeeld het verlaten van de haven van Newcastle, de prachtige zonsondergang, de fijne gesprekken met de mensen die wij daar hebben leren kennen…

MINICRUISE NEWCASTLE ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie