Whisky Festival in Newcastle

Whiskyproeverij

Bij Whisky denk ik persoonlijk gelijk aan Schotland. Jij? De organisatie achter ‘The Whisky Lounge’ denkt daar anders over en wil iedereen overtuigen van heerlijke whisky’s over de hele wereld met georganiseerde proeverijen en festivals. En ja hoor, ook in Newcastle!

Whisky Festival in Newcastle

Jaarlijks wordt er in maart een festival georganiseerd door The Whisky Lounge. Van ’s ochtends tot ’s avonds kun je verscheidende whisky’s proeven bij de stands van vele whisky leveranciers, die jou met veel passie over de whisky vertellen. Daarnaast kun je je opgeven voor een uitgebreide proefsessie. Op dit festival vind je de meest exclusieve en zeldzame whisky’s.

Meer whisky in Newcastle

Er zijn meerdere pubs en restaurants die ook whiskyproeverijen organiseren. Zo kun je heerlijke whisky’s verkrijgen in het meest populaire en bekende restaurant van Newcastle: Blackfriars.

Whisky proeven aan boord

De reis naar Newcastle is zorgeloos! Aan boord zijn vele bars en restaurants, dus je vermaakt je er prima. Maar wist je dat je ook een whiskyproeverij kunt boeken bij jouw overtocht? Start jouw reis naar Newcastle met het proeven van 5 heerlijke whisky’s. Beter kun je je reis toch niet beginnen?

OVERTOCHT NAAR NEWCASTLE ▸


2 Reacties Schrijf een reactie

  1. In de aanhef van dit bericht staat een flyerachtig rechthoekig stukje waarin aandacht getrokken wordt voor het Newcastle Whisky Festival 2015 , oké maar hierin staat ook de datum Saterday 3rd March i.p.v. 7th March.
    I would come but not on the 3rd, greetings,
    just a whiskylover,
    Age

Geef een reactie