Een jaar lang gratis reizen: “Inge, wanneer gaan we?”

Inge won een jaar lang gratis reizen

Vorig jaar deed Inge (net als veel anderen) mee aan een wedstrijd op Facebook én ze won! De prijs? Een jaar lang gratis reizen met DFDS. Het jaar is inmiddels ruim 10 maanden onderweg en dus spraken we met Inge over haar ervaringen tot nu toe.

1. Allereerst terug naar het moment dat je won. Wat was je eerste reactie?

Ongeloof. Ik kwam ‘toevallig’ op de Facebook-pagina van DFDS terecht. Wij hadden plannen om in de zomervakantie een rondreis te maken door Schotland & Engeland. Aangezien de overtocht met een auto en caravan best prijzig was op onze gewenste vertrekdatum, was ik op zoek naar kortingsacties. Ik vond niets totdat ik op Facebook de game tegenkwam. Ik klikte nietsvermoedend op het pakje en was stomverbaasd dat daar de hoofdprijs uitkwam. Ik vond het allemaal nog erg onwerkelijk. Pas na de officiële prijsuitreiking in IJmuiden kwam het besef wat ik eigenlijk had gewonnen.

2.  En, heb je vaak gebruik gemaakt van de prijs?

Aanvankelijk hadden we alleen plannen voor de zomervakantie, maar met deze prijs op zak, hebben we toen ook nog een weekje meivakantie geboekt. Heerlijk een paar dagen met de auto en caravan naar Bellingham, Northumberland National Park, een dagje Alnwick en een dagje Newcastle.

Vervolgens heb ik in het hemelvaartweekend een MiniCruise naar Newcastle met mijn dochter en haar vriendin gemaakt. Een dagje heerlijk shoppen voor de dames in Newcastle.

In het Pinksterweekend heb ik de MiniCruise met mijn vriendinnen gemaakt. Ik heb nog geen volgende reisjes gepland staan. Mijn vakantiedagen zijn helaas op. Misschien nog een MiniCruise in de kerstperiode.

3.  Wat waren de bijzondere momenten tijdens je reizen?

Het diner- en ontbijtbuffet zijn beide zeer uitgebreid en overheerlijk. De buffetten maken voor mij de overtocht compleet: de gezelligheid van tafelen en iedere keer iets anders uitzoeken en proberen. Ook de brugvisit is heel bijzonder. De brug op de King was indrukwekkend groot en biedt een prachtig uitzicht! De uitleg van de kapitein is heel interessant.

4.  Wat zou je een volgende winnaar aanraden om zeker te doen?

Een bezoekje aan York! Dat vind ik echt een prachtig, middeleeuws en idyllisch stadje. Heel veel winkeltjes in oude panden, smalle straatjes, alles straalt oud Engeland uit. Er is daar een winkel die er heel bijzonder en luxe uitziet, zowel binnen, in de etalage als buiten. The Yorkshire Soap Co. in Blake Street. Het lijkt een hele dure luxe banketbakker met overal cupcakes en taartpunten. Het zijn echter allemaal luxe ‘zeepjes’. Elke cupcake of taartpunt wordt bij aankoop bijzonder mooi ingepakt.

Verder als je net als wij van kamperen houdt, wordt dan lid van de Camping and Caravanning Club. Het scheelt flink in kampeertarieven als je lid bent EN het zijn prachtige, schone en vriendelijke campings.

Wij willen Inge bedanken voor al haar prachtige reisverhalen en mooie foto’s. Prijswinnaars kun je niet kiezen, geluk bepaald. Maar Inge was zeker een fantastische prijswinnaar. Hieronder nog een paar mooie foto’s van haar reizen.

BEZOEK DFDS.NL ▸


1 Reactie Schrijf een reactie

Geef een reactie