De mooiste instagramfoto’s van @sommerhelenaa

@sommerhelenaa

Verschillende van onze collega’s die aan boord werken, hebben een Instagram-account. Een geluk voor ons, want zo krijgen wij die mooie plaatjes ook te zien. We maakten een selectie van de mooiste foto’s van Michelle (@sommerhelenaa op Instagram), die werkzaam is als chef aan boord van CROWN Seaways, een van onze schepen op de route Kopenhagen – Oslo.

Je werkt aan boord van PEARL Seaways, kun je iets vertellen over je werk?

MichelleIk ben sinds drie jaar Chef cold pantry aan boord van PEARL Seaways, ik werk 14 dagen aan boord en ben dan weer 14 dagen vrij. Het werken aan boord is erg leuk. Ik heb leuke collega’s en ik kan me creatief uitleven in mijn werk. Het leukste aan mijn werk is het ‘a la carte’ gedeelte, waarbij ik de borden mag opmaken.

Een echte foodie! Wat is je favoriete gerecht?

Mijn favoriete gerecht op het moment is een gerecht uit het Marco Polo restaurant aan boord, een heerlijk gerecht met zalm, anijs en rode biet. Thuis in Kopenhagen kook ik ook in mijn vrije tijd graag. Ik maak graag hert met aardappelpuree, gebakken groenten en champignonsaus. Uit eten gaan doe ik het liefst bij MASH in Kopenhagen, misschien een leuke tip voor degenen die een MiniCruise Kopenhagen-Oslo boeken!

Je bent erg actief op Instagram, kun je vertellen waarom je bent begonnen je foto’s te delen?

Een collega van mij die ook aan boord werkt, was actief op Instagram en zo ben ik begonnen mijn foto’s ook te delen. Mijn foto’s werden gedeeld door DFDS-accounts uit Denemarken, Nederland en andere landen. Dat is wel een stimulans om door te gaan! Het liefste fotografeer ik de gerechten die ik heb opgemaakt, en selfies natuurlijk!

BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie