De mooiste Instagramfoto’s van @lasserodam

Begonia Seaways op Instagram

Werken aan boord kent vele voordelen. Een daarvan is dat je heel regelmatig wordt getrakteerd op de mooiste zonsondergangen. Verschillende van onze collega’s die aan boord werken, hebben een Instagram-account. Een geluk voor ons, want zo krijgen wij die mooie plaatjes ook te zien. We maakten een selectie van de mooiste foto’s van Lasse Rodam, die werkzaam is aan boord van BEGONIA Seaways, een van onze vrachtschepen.

Je werkt aan boord van BEGONIA Seaways, kun je iets vertellen over je werk?

Ik zorg ervoor dat het schip er netjes uitziet en wanneer we aan het laden zijn, help ik de officier op het dek. ’s Avonds ben ik werkzaam op de brug, ik houd een oogje in het zeil en help waar nodig.

Je hebt erg afwisselend werk! Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik vind het erg bijzonder om in een hecht team te werken. En natuurlijk zijn de zonsondergangen op zee de mooiste die er zijn!

Je bent erg actief op Instagram, kun je vertellen waarom je bent begonnen je foto’s te delen?

Ik wilde mijn vrienden en familie graag laten zien hoe mooi het is om op zee te werken. In mijn familie ben ik deze enige die werkzaam is op zee, dus zo kunnen ze met me meekijken.

Wat fotografeer je het liefste?

Vooral de speciale dingen die je niet iedere dag ziet. Een helikopter die aan boord land bijvoorbeeld, of een heftige storm. Mijn foto’s bewerk ik niet. Ik gebruik alleen de Instagram-filters om ze wat donkerder of juist helderder te maken.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie