De mooiste Instagramfoto’s van @robinglomsten

Werken aan boord kent vele voordelen. Een daarvan is dat je heel regelmatig wordt getrakteerd op de mooiste zonsondergangen. Verschillende van onze collega’s die aan boord werken, hebben een Instagram-account. Een geluk voor ons, want zo krijgen wij die mooie plaatjes ook te zien. We maakten een selectie van de mooiste foto’s van Robin Glomsten, eerste officier aan boord van BEGONIA Seaways, een van de vrachtschepen van DFDS.

Je werkt aan boord van BEGONIA Seaways, kun je iets vertellen over je werk?

Ik werk als eerste officier aan boord van BEGONIA Seaways. Dit is een roro-schip (Roll-on Roll-off schip voor vracht), en ik ben navigatie- en veiligheidsofficier. Tijdens onze reizen heb ik dienst op de brug, ik zorg ervoor dat we veilig op onze bestemming aankomen. Eenmaal in de haven heb ik dienst in het vrachtkantoor. Ik houd in de gaten dat het laden en lossen goed verloopt.

Je hebt erg afwisselend werk! Wat vind je het leukste om te doen?

In mijn werk heb ik best veel verantwoordelijkheid en elke dag kom ik dan ook weer nieuwe uitdagingen tegen, daar houd ik van!

Je bent erg actief op Instagram, kun je vertellen waarom je bent begonnen je foto’s te delen?

Ik vind het erg leuk om mijn dagelijks leven te delen met mijn vrienden en familie. Ook vind ik het leuk om scheepsliefhebbers te laten zien hoe tof mijn baan eigenlijk is.

Wat is je beste fotografietip?

Maak veel foto’s en zorg ervoor dat je altijd je camera bij je hebt. Ook bewerk ik bijna al mijn foto’s om ze net dat beetje extra te geven. Als ik foto’s maak met mijn mobiele telefoon, bewerk ik ze het liefst met de app Snapseed.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie