Women At DFDS: Neringa Sinkevičienė

Na de viering van Internationale Vrouwendag op 8 maart zijn we gaan nadenken over alle geweldige vrouwen die bij DFDS werken en het zijn er gewoon te veel om in één dag te noemen. Daarom hebben we besloten om deze serie blogposts op te zetten ter ere van inspirerende vrouwen bij DFDS, om uit te vinden wat hen motiveert, wie hen inspireert en hoe ze zijn gekomen tot waar ze nu zijn.  

In de blogpost van vandaag ontmoeten we Neringa van ons kantoor in Litouwen. Ze vertelt ons hoe fijn het is om in zo’n hecht team te werken, waarom ze voor DFDS heeft gekozen en nog veel meer… Lees snel verder! 

Waarom heb je gekozen om voor DFDS te werken?  

Zes en een half jaar geleden was DFDS op zoek naar nieuw talent. Ik woonde toen in de hoofdstad en wilde dolgraag naar de kust verhuizen en nieuwe uitdagingen aangaan. En de uitdaging was enorm. Volledig nieuwe business, groot team en veel mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen.  

Wat is je functie bij DFDS en wat houdt die in?  

Hier, bij DFDS, ben ik begonnen als General Manager voor verkoop en marketing in de passagiers business voor de routes in de Baltische Staten en Baltische afzetmarkten. Daarna ben ik verder gegaan als Campaign Manager. Ik ben onderdeel van een strategisch team en growth owner voor het Baltische marketingteam dat leiding geeft aan alle marketingactiviteiten.   

Hoe ben je gekomen waar je nu bent?  

Per ongeluk :)   

Zijn er vrouwen die je hebben geïnspireerd binnen DFDS of daarbuiten?  

Ik heb geen favoriete vrouw. Ik denk dat elke vrouw die ik heb ontmoet een inspiratiebron kan zijn voor een nieuwe fase in mijn leven.   

Wat betekent Internationale Vrouwendag voor jou?  

Voor mij is het een herinnering dat we in een wereld leven waar verschillen worden gewaardeerd en gevierd.   

Wat vind je van DFDS als werkplek?  

DFDS brengt mensen samen die naar een gezamenlijk doel toewerken, verschillende culturen leren kennen, ideeën, kennis en ervaring met elkaar delen. We kunnen ook met creatieve oplossingen komen die niemand alleen had kunnen bedenken. In één woord – het is een familie :)   

Wat is je meest trotse moment/hoogtepunt van werken bij DFDS?  

Ik ben in de eerste plaats ontzettend trots op mijn team. Het team vertrouwt mij en gelooft net zo goed in mij als ik. Ik heb een omgeving gecreëerd waar geen enkel lid bang is om fouten te maken, omdat dit ons de mogelijkheid geeft om te leren en er geen fout is die je niet kunt herstellen.    

Ik gebruik mijn passie voor planning en strategisch denken voor een goed doel. Ik heb een langetermijnstrategie ontwikkeld die alle functionele gebieden omvat, zodat alle teams samen kunnen werken aan een gezamenlijk doel. Dit betekent dat iedereen zich bewust is van hun taken en begrijpt wat er van hem wordt verwacht, hoe hij of zij dat gaat doen en wat de doelstellingen zijn om tot succes te leiden.   

Is er een advies dat je aan andere vrouwen/meisjes zou geven, in het algemeen of over werken in onze sector?  

Ik moedig alle vrouwen aan hun eigen pad te vinden, van het proces te genieten en altijd hun succes te vieren.  

Waar zou je over 5-10 jaar willen staan?  

Ik wil blijven werken in een collaboratieve omgeving waar elke werknemer zich kan ontplooien. Ik zie mijn ideeën een grotere positieve impact hebben op het bedrijf en ik zal mijn communicatie- en leiderschapsvaardigheden gebruiken om dit te realiseren.    

Wat is een interessant feit over jezelf dat andere mensen misschien niet weten?  

Ik heb een ster in de lucht onder mijn naam als waardering voor het werk dat ik in een vorig bedrijf heb gedaan.   

Houd zeker ons blog in de gaten voor meer #WomenAtDFDS! 

BEZOEK DFDS.NL ▸


Geef een reactie