Help je ons mee het strand schoonmaken?

Doe je mee met de DFDS Beach Cleanup in het kader van de Beach Cleanup Tour?

Heb je op 15 augustus een gaatje vrij in je agenda? Dan zouden we het heel leuk vinden als je mee komt helpen het strand schoon te maken tijdens de DFDS Beach Cleanup!

Van 1 t/m 15 augustus organiseert Stichting de Noordzee voor de vijfde keer de Beach Cleanup Tour. Een landelijke actie om zwerfafval op de Nederlandse stranden op te ruimen. Dat is hard nodig, want wist je dat per 100 meter strand gemiddeld 380 stuks afval worden aangetroffen? Gelukkig kennen steeds meer mensen het afvalprobleem en dat is te merken aan het stijgende aantal deelnemers van de Beach Cleanup Tour.

Dit jaar steken ook DFDS & ORCA de handen uit de mouwen tijdens ‘ons’ stukje van de tour. Wij sponsoren namelijk de etappe van IJmuiden naar Zandvoort, die bij deze is omgedoopt tot de DFDS Beach Cleanup. Op 15 augustus starten we – samen met andere vrijwilligers – in IJmuiden en maken we het strand schoon tot aan Zandvoort. Dit is tevens de laatste dag van de Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee, en dat betekent: feest! Na afloop van de etappe organiseert Stichting de Noordzee een eindfeest voor de deelnemers, met muziek, hapjes en drankjes.

Een flinke klus, kom je ook helpen?

Wij zouden het heel leuk vinden als jij ook komt helpen! Als deelnemer aan de tour maak je bovendien kans op een Wildlife MiniCruise door mee te doen aan de afvalkunstwedstrijd! Meer informatie over de DFDS Beach Cleanup vind je hier, aanmelden kan via deze link. Heb je vragen over de tour of over de etappe? Stel ze in de comments!

Hopelijk tot 15 augustus!

MEER INFORMATIE OVER DE TOUR ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

2 Reacties Schrijf een reactie

  1. Hele goede actie. Al dicht bij het strand wonend weet ik hoeveel afval mensen daar achter laten. Dieren eten vervolgens van dat afval en sterven aan gezondheidsproblemen. Met zijn alles kunnen we dat voorkomen.

Geef een reactie