Festivals in Engeland

Festivals in Engeland

Heb je er wel eens aan gedacht om een festival in Engeland te bezoeken? In de zomermaanden worden er allerlei festivals georganiseerd in Engeland. Van de hoofdstad tot in kleine plaatsjes en van dance tot soulful indie, vandaag vertellen we je meer over 3 toffe festivals in Engeland.

Glastonbury Festival

Van 21 juni tot 25 juni kun je 5 dagen lang terecht op het Glastonbury Festival. Dit openluchtmuziekfestival wordt gehouden in het plaatsje Pilton in het zuiden van Engeland even onder Bristol. Het festival wordt al sinds de jaren 70 georganiseerd door Eavis en alle medewerkers – op enkele na – zijn vrijwilligers. De opbrengst van dit festival gaat naar goede doelen zoals Greenpeace, Oxfam en Wateraid. Glastonbury Festival in Engeland staat bekend vanwege de rock- en popconcerten maar je vind er ook een breed scala aan verschillende dans- en cabaretvoorstellingen. Dit jaar bestaat de line up uit o.a. Ed Sheeran, Foo Fighters en Katy Perry. Niet de minste namen!

Wireless Festival

Jaarlijks zetten festivalganger het Finsbury Park in de bruisende hoofdstad van Engeland, op zijn kop. Op dit festival in Engeland vind je grote namen als Zara Larsson, The Weeknd en Sean Paul die dit jaar in de line up staan. Dat belooft veel goeds! Een prachtige locatie, vele topartiesten en drie dagen lang feesten: dát is Wireless Festival. Van 7 juli tot en met 9 juli kun je terecht in het Finsbury park in Londen. Het goede nieuws is…. er zijn nog tickets beschikbaar! Zien we je daar?

Green Man Festival

In Brecon, gelegen in het prachtige Wales kun je van 17 augustus tot 20 augustus ook dit jaar weer genieten van het Green Man Festival. Je kunt – as we speak – nog kaartjes bemachtigen voor dit toffe kunst- en muziekfestival in Engeland! Voor veel Nederlanders vind je hier geen bekende namen maar juist daarom is dit muziekfestival zo leuk. Ontdek nieuwe artiesten en maak een muzikale reis via soulful Indie Rock naar popmuziek en van disco beats naar Texaanse rockers, je vindt het hier!

Naar welk festival in Engeland zou jij willen?

OVERTOCHT NAAR ENGELAND ▸


Geef een reactie