7x overnachten in een boomhut in Engeland

Boomhut Engeland - Treetops Treehouse - Chulmleigh, Devon

Omdat je nooit, maar dan ook nooit te oud bent om in een boomhut te slapen… 7x de leukste boomhutten in Engeland!

1. Treetops Treehouse – Chulmleigh, Devon

Dit moet toch wel dé ultieme boomhut zijn! In een 250-jaar oude boom werd dit ‘Treetops Treehouse’ gebouwd. Je slaapt er met twee volwassenen en maximaal twee kinderen (in een stapelbed). In deze boomhut vind je zelfs een keuken en een badkamer (met bad!) Naar de website.

2. West Lexham – Norfolk

West Lexham - Norfolk

In de vier boomhutten van West Lexham kun je met 2 tot maximaal 6 personen slapen. De kleurrijke hutten zijn ingericht met (uiteraard) veel hout en kleurige kleden, kussens en dekbedovertrekken. I love it!

3. The Treehouse Lavender Hill – Halse, Somerset

The Treehouse Lavender Hill - Halse, Somerset

Een eigen balkonnetje, een hot tub… Dat is nog eens kamperen op hoog niveau. Leuk: voor elke boeking die er gemaakt wordt, wordt een boom gepland! Naar de website.

4. Thorpe Forest Cabins – Thetford, Norfolk

Thorpe Forest Cabins - Thetford, Norfolk

In deze ‘treehouses’ kun je met tot wel tien personen verblijven, super als familieuitje dus. Leuk: met de ‘brug’ die je op de foto ziet, wandel je naar een exclusieve slaapkamer voor twee personen. Naar de website.

5. Bensfield Treehouse – Wadhurst, East Sussex

Bensfield Treehouse - Wadhurst, East Sussex

Centrale verwarming, een eigen douche en toilet én een barbeque. Dit noemen we geen camping meer maar glamping. Bovendien kun je over een ‘wiebelbrug’ naar je eigen boomhut lopen, take me there… Naar de website.

6. Chewton Glen, The Treehouses – New Forest, Hampshire

Chewton Glen, The Treehouses - New Forest, Hampshire

Bij Chewton Glen kun je kiezen uit maar liefst vier verschillende boomhutten. De mooiste vind ik het ‘Private Treehouse’ (zie foto). Maak alvast een virtuele video-tourNaar de website.

7. The Yurt Retreat & Treehouse – Crewkerne, Somerset

Boomhut Engeland - The Yurt Retreat & Treehouse - Crewkerne, Somerset

Hier zou ik wel willen wonen! ‘The Birdhouse’ is modern maar gezellig ingericht. In de keuken kun je je culinair uitleven, en je hebt er zelfs wifi! Naar de website.

In welke boomhut zou jij wel een nachtje willen slapen? De snelste manier om bij deze adressen te komen is trouwens met de ferry naar Dover.

FERRY NAAR DOVER ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie