Kindermenu’s aan boord

De scheepshoorn klinkt, Anchors Aweigh wordt afgespeeld… Dat kan maar één ding betekenen: op naar Newcastle! Je zoekt lekker de ontspanning op in de Coffee Crew onder het genot van een kopje Starbucks-koffie en de kinderen vermaken zich kostelijk in de Kidz’ Club. En dan is het al weer tijd voor het diner!

Aan boord van onze cruiseferries op de route IJmuiden – Newcastle kun je genieten van een heerlijk diner met het hele gezin. Je kunt kiezen voor buffetrestaurant Explorer’s Kitchen of het à la carte restaurant North Sea Bistro. In beide restaurants zijn er voldoende keuzes voor de kleintjes!

Buffet Restaurant Explorer’s Kitchen

In ons internationale buffetrestaurant ga je op culinaire reis rond de wereld en kunnen de kinderen onbeperkt smullen van de gerechten die zij het lekkerst vinden. Spaghetti, pizza, salades, frietjes en veel meer. Het dessert is misschien nog wel het lekkerst (en leukst!). Een ijsje dat je zelf mag versieren met lekkere toppings. Bovendien eten kinderen jonger dan 3 jaar gratis en kinderen van 3 tot 11 jaar eten tegen gereduceerde prijs. Tip: reserveer het diner vooraf, zo kun je tot 33% besparen!

À la Carte Restaurant North Sea Bistro

Ook in de North Sea Bistro is er voor de kinderen een speciaal kindermenu samengesteld. Op deze kaart staan heerlijke gerechten die zeker goed in de smaak zullen vallen. Uiteraard staan er ook een verrukkelijke desserts op de kaart waar ze zeker geen ‘nee’ tegen kunnen zeggen. Ondertussen kun je als ouder ook genieten  van een 2- of 3-gangen diner met keuze uit hoogstaande gerechten. Als je kiest voor de North Sea Bistro, dan mag je culinaire hoogstandjes verwachten. Terwijl je samen met je gezin aan het dineren bent, heb je ook nog eens fantastisch uitzicht op zee. Net als in Explorer’s Kitchen eten kinderen tot 3 jaar gratis in de North Sea Bistro en van 3 tot 11 jaar tegen gereduceerde prijs.

North Sea Bistro Dessert
BEZOEK DFDS.NL ▸


Geef een reactie