10x must-visit bestemmingen in Groot-Brittannië

Voor mijn werk ‘moet’ ik regelmatig de foto-databases van VisitEngland en VisitScotland doorpluizen, op zoek naar de mooiste foto’s die we kunnen gebruiken voor onze Facebook-pagina. Vervelend? Integendeel! Het enige nadeel: mijn bucketlist met bestemmingen in Groot-Brittannië die ik graag een keer wil bezoeken, wordt alleen maar langer en langer! Mijn eerste tripje voor 2017 is al gepland (een weekend naar het Lake District), maar ook deze bestemmingen zijn per direct op mijn bucketlist geplaatst:

Caernarfon Castle – Wales

shutterstock_272616728

North York Moors National Park

North York Moors National Park

Glennfinnan

Glennfinnan

Samphire Hoe – Dover

Samphire Hoe, near Dover

The Three Sisters bij Glencoe

The Three Sisters - Glencoe

Chapel Port Beach – Cornwall

Cornwall

Haworth, West Yorkshire

Haworth, West Yorkshire

Loch Tay in Perthshire

Loch Tay - Perthshire

Whitby – Yorkshire

Whitby - Yorkshire

Castlerigg Stone Circle – Keswick

Castlerigg Stone Circle, Keswick

En? Welke bestemmingen zet jij bij deze op je bucketlist? Laat het me weten in de comments!

OVERTOCHT NAAR ENGELAND ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

2 Reacties Schrijf een reactie

Geef een reactie