Wesley Muller

blog-epic-shine

Functie:
Marketing executive

Achtergrond:
Na het afronden van zijn havo in 2008 is Wesley begonnen met de studie Interactieve Media. Na een jaar bleek het toch niet de juiste keuze te zijn geweest. Wesley besloot toen een tussenjaar te nemen en te gaan reizen, o.a. om op zoek te gaan naar zijn Indische roots. Na deze periode is hij begonnen met de studie Vrijetijdsmanagement en is hij daar nog steeds mee bezig. Na een stage bij DFDS mocht hij blijven en inmiddels is hij werkzaam als marketing executive.

Na werktijd is Wesley bezig met voetbal kijken, fitness, leuke dingen doen met zijn vriendin en het uit eten gaan met vrienden.
Als onze eigen Photoshop-goeroe en filmmaker deelt Wesley maandelijks zijn nieuwste creaties met jullie, van infographic tot video.

Wesley over Wesley:
Geen stress voor Wes. Kan veel aan, maar plannen is (nog) niet mijn sterkste kant.

Anderen over Wesley:
Cool, of het nou online of offline is, hij fixed het wel!

WESLEY'S BLOGARTIKELEN ▸


2 Reacties Schrijf een reactie

  1. Hoi Wesley,

    Zojuist heb ik contact gehad met jullie customer ‘service’. Op de website kun je namelijk nog geen overtocht boeken voor april/mei 2018. En het is al bijna 2018. Dat kan toch niet. Nu moet ik uitwijken naar Stena. Ik denk niet dat jullie dat willen. Je kunt toch op z’n minst een handmatige quote geven? Of gaan jullie de service in 2018 beëindigen?

Geef een reactie