Marieke van Dijl

marieke 1 klein

Functie:
B2B Manager Europe – VisitBritain

Achtergrond:
Na jaren in het toerisme en in de evenementen te hebben gewerkt in zowel binnen- als buitenland, werkt Marieke nu ruim 7 jaar bij VisitBritain – het officiële toeristenbureau van Groot-Brittannië. In haar werk bij VisitBritain onderhoudt zij de contacten met de Nederlandse reisbranche tevens doet zij ook marketing, onderzoek en werkt ze veel samen met haar collega’s in Europa en Groot-Brittannië. Marieke heeft de mazzel om regelmatig in Groot-Brittannië te komen en kent het land goed. Als gastblogger wil ze graag haar ervaringen met ons delen. Laat je dus inspireren en voel je welkom: GREAT Britain, you’re invited!

Ook buiten haar werk zit Marieke niet stil. Marieke is dol op reizen, van een weekendje weg met vrienden tot een backpack trip. Van stedentrip tot een heerlijke vakantie met haar gezin. Ze houdt van zeilen, skiën en gezellige avondjes met vrienden.

Marieke over Marieke:
Een aanpakker die graag nieuwe uitdagingen aangaat met doorzettingsvermogen en een lach.

Anderen over Marieke:
Een bevlogen, gezellige, enthousiaste regelneef.  Klantgericht, eerlijk en professioneel. Ze is attent, heeft gevoel voor humor en bovenal zeer gepassioneerd over Groot-Brittannië.

MARIEKE's BLOGARTIKELEN ▸


Geef een reactie