Celest

Celest-Jansen-340

Functie:
Head of Campaign Management

Achtergrond:
Na enige jaren ervaring in de reiswereld begon zijn DFDS carrière in 2004. Als general manager is hij verantwoordelijk voor de commerciële resultaten en de dagelijkse gang van zaken op kantoor.

Na werktijd is Celest lekker actief bezig. Hardlopen, surfen, voetballen met zijn zoons, of de stad in. Even rust? Dan wel met een lekker muziekje.

Celest over Celest:
Geen half werk – Alles voor de volle 100%

Anderen over Celest:
Ajax-man met gympen, Lekker recht voor z’n raap, Laat de bal rollen, Onze look a like van Maxim Hartman, Kan lang van stof zijn, Kon niet zonder DFDS (lees: zijn collega’s) dus kwam weer terug na weg te zijn geweest.

CELEST'S BLOGARTIKELEN ▸


1 Reactie Schrijf een reactie

  1. Gooi (soms) de reisgidsen aan de kant en ga orecies de andere kant op.Voorbeeld? Iedereen rijdt naar Inverness via de A 82. Maar oak eens de B 852, aan de “overkant”ja, langzamer maar wel Veeeeel mooier.Doen!
    Ga eens in een plaats s morgens een echt Breakfast gebruiken in een klein hotel of zoiets. Even van te voren afspreken is aan te raden.Bij Cannich ligt een prachtige camping, kun je zo Glenn Afric inlopen..
    Wordt een paar maanden lid van een Campingclub, kun je voor ledenprijs op hun camping staan. Heb je in een paar nachten terugverdiend.

Geef een reactie