Help ons de World Travel Awards te winnen!

Stem op DFDS als Europe's Leading Ferry Operator binnen de World Travel Awards

Het is altijd fijn om erkenning te krijgen voor je werk. Daarom zijn wij heel blij dat we ook dit jaar weer genomineerd zijn voor de titel van World’s Leading Ferry Operator 2017 binnen de World Travel Awards! 

World Travel Awards – Europe’s Leading Ferry Operator

De afgelopen zes jaar werd DFDS al uitgeroepen tot Europe’s Leading Ferry Operator. Het winnen van de award wordt beschouwd als erkenning voor een goede service, iets wat wij bij DFDS heel belangrijk vinden!​ ​Daarom zijn we heel blij dat we deze award al zo vaak in ontvangst hebben mogen nemen. Help je ons ook om de titel van World’s Leading Ferry Operator in de wacht te slepen?

Om ons te helpen deze award te winnen, kun je je stem uitbrengen op de website van de World Travel Awards​. Alvast hartelijk dank voor je hulp!

BRENG JE STEM UIT ▸


Sandra Nota

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

4 Reacties Schrijf een reactie

 1. Beste dames/heren,
  Ik heb in september drie mooie dagen met jullie mogen doorbrengen. Vooral de shows, zang en dans, aan boord van het schip/boot hebben mij in een feestelijke stemming gebracht. Zo gauw ik weer een paar centen overheb, boek ik zeker andermaal een cruise naar New Castle. Tot slot wil ik het over de bediening en service hebben: grandioos!!!
  Met vriendelijke groet,
  Wim olijve

  • Beste Wim, super bedankt voor dit ontzettend leuke en positieve bericht! Wij zijn altijd heel erg blij als onze klanten het naar hun zin hebben gehad, daar doen we het toch allemaal voor. Wij geven je compliment door aan onze collega’s op het schip!
   Met vriendelijke groeten,
   Geeke
   DFDS Nederland

Geef een reactie