Winnock Hotel Schotland – Heerlijk Schots en vooral gezellig

Het Winnock Hotel in Drymen, Schotland

Het Winnock hotel in Drymen is een hotel waar DFDS al vanaf de dag dat de route IJmuiden – Newcastle is opgericht mee samenwerkt. Een hotel waar wij alweer twintig jaar tevreden gasten hebben. We vertellen je er dan ook graag wat meer over.

De sfeer in het Winnock Hotel

Wat vooral opvalt bij het Winnock hotel is de ontspannen sfeer. Het is niet te stijf allemaal. Er heerst altijd een bepaalde dynamiek door de mix van gasten. Zo zit je je aan de bar van de pub met wandelaars te praten en op het andere moment ben je onderdeel van een traditionele Schotse bruiloft. Het loopt hier allemaal door elkaar heen. Ook de eigenaar en medewerkers van het hotel dragen hier aan bij. Super vriendelijke mensen (dat Schotse accent went snel) die je graag alles vertellen over de omgeving.

Doe ’s avonds zeker even een drankje in de bar van het hotel. Normaal ben ik geen groot fan van hotelbars maar de bar van het Winnock is een uitzondering. De barman (in Schotse kilt!) zet graag een whisky voor je klaar terwijl je een praatje maakt met de locals, want ook die komen hier naartoe. Extra leuk: op de zaterdagavond is er live muziek.

Tip: mind your head want het oudste gedeelte van deze Inn (o.a. het restaurant) stamt uit de 17e eeuw, bukken dus!

Uitstapjes vanuit het Winnock Hotel

Loch Lomond, Argyll

Het hotel heeft een uitstekende ligging voor een kortere of een langere Schotland vakantie. Letterlijk om de hoek bij Loch Lomond is de natuur binnen handbereik. Ook een leuk uitstapje is fietsen en varen bij Loch Katrine. Wil je toch weer iets meer onder de mensen zijn dan is Glasgow maar een half uurtje rijden. Hiermee is het Winnock hotel meteen een ideale locatie voor een eerste kennismaking met Schotland.

ZELF NAAR HET WINNOCK HOTEL ▸


Celest

Geplaatst door

Functie: Head of Campaign Management

Geef een reactie