Waterboys – opnames aan boord bij DFDS

Opnames voor de nieuwe Nederlandse film Waterboys

Tof! We hadden een heuse filmcrew aan boord voor de nieuwe speelfilm ‘Waterboys’. Nog leuker: wij mochten meekijken bij het filmen van de scènes die zich bij ons aan boord afspelen.

Over Waterboys

Waterboys is het nieuwste filmproject van regisseur Robert Jan Westdijk (bekend van o.a. Zusje en Phileine zegt sorry). Hij bedacht het verhaal voor een roadmovie die zich af zou moeten spelen in Schotland.

“Toen ik ging Googelen hoe ik daar het makkelijkste kon komen, kwam ik al snel bij jullie uit. Ik heb last minute een kaartje gekocht voor vertrek diezelfde dag en ben op pad gegaan.”

Waterboys vertelt het verhaal van een vader (gespeeld door Leopold Witte) en zoon (Tim Linde) die beiden uit huis zijn gezet door hun vrouw/vriendin. Tijdens een roadtrip door Schotland leren zij elkaar én zichzelf echt kennen. In de film is ook een grote rol weggelegd voor de Brits-Ierse band The Waterboys.

Maarten van der Ven (producent én uitvoerend producent voor deze film):

“Het is geen hypergestileerde film, zo gebruiken we bijvoorbeeld bijna geen lampen en doeken om het licht te verbeteren, dit past bij het intieme karakter van de film.”

Meer weten? Houd de Facebookpagina van de film in de gaten!

Een kijkje behind the scenes:

foto2 foto3 foto4 foto5 foto6  foto8 foto9 foto10 foto11foto1foto12

BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie