NIEUW: Voetbalreizen naar Londen!

Voetbalreizen Londen

Naast Newcastle United bieden we dit seizoen ook wedstrijden aan van Arsenal, de Spurs en West Ham United. Voor ons de eerste keer dat we wedstrijden via het Engelse kanaal aanbieden! Een leuke, nieuwe ervaring voor jullie. Maar zeker ook voor ons!

Wat kun je verwachten?

Bij een voetbalreis naar Londen zijn de overtochten en de tickets voor de wedstrijd inbegrepen. Het hotel waar je verblijft is geheel aan jou en zit niet bij de prijs inbegrepen. Bij onze partner Booking.com vind je een uitgebreid aanbod van hotels.

Bij wedstrijden van Arsenal kun je in de pauze kosteloos een biertje of frisdrankje nuttigen en je krijgt ook nog een uniek match programma, museum- en stadiontour.

Als je naar de Spurs gaat krijg je General Admission tickets. Dat betekent dat je in een vak aan de lange zijde zit, waar geen vaste plekken zijn.

Bij West Ham United krijg je topplaatsen in het stadion. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om in de avond een bustoer door Londen te doen.

Tottenham Hotspur   West Ham United   Arsenal   

Verschil met wedstrijden van NUFC

Het grootste verschil met de voetbalreizen naar Newcastle is dat je vrij bent in je hotelkeuze. De reizen naar Londen kun je beter omschrijven als een voetbal roadtrip! Je rijdt met je eigen auto naar Calais of Duinkerken en vertrekt vanuit daar naar Dover. Vanaf Dover ben je binnen no-time in Londen.

Voetbalreizen Londen

Bereikbaarheid stadions

De stadions van de clubs liggen allemaal net iets buiten de stad. Het London Stadium (West Ham) kun je het beste per trein bereiken via Stratford Station. Het Emirates Stadium (Arsenal) kun je het beste bereiken via de metro, met de Piccadilly line. Het nieuwe stadion van Tottenham kun je bereiken via de Victoria Line.

Ook een voetbalreis naar Londen proberen? Bekijk hier het gehele wedstrijdoverzicht

IK WIL OP VOETBALREIS ▸


Geef een reactie