Een voetbalevent op een schip!

DFDS voetbalevent aan boord

… dat was het idee wat bij ons op kwam ter promotie van onze voetbalreizen naar Engeland. Maarja… wat voor event zou het dan moeten worden? Een informatieve avond of juist een avond met een en al gezelligheid? Toen dachten we… why not both? Samen met Tom van Hulsen hebben we 21 oktober op de voetbalreis naar Newcastle United – Ipswich Town, een avond bomvol Engels voetbal georganiseerd met in de hoofdrol de bovengenoemde clubs. Én we hadden twee speciale gasten: Arnold Mühren en Frans Thijssen. 

Er was natuurlijk een reden waarom Arnold Mühren en Frans Thijssen meegingen aan boord. Zij waren namelijk begin jaren 80 uitgegroeid tot legendes bij Ipswich Town en waren de eerste Nederlanders die als fullprof in Engeland aan de slag gingen. Het hoogtepunt bij Ipswich Town was het behalen van de UEFA cup in 1981. De aanwezigheid van deze twee maakte de reis extra speciaal.

Het eerste deel van de avond was gereserveerd voor de lezing. Met een lichte deining door een iets wilde zee begon Tom met zijn verhaal over Engels voetbal. Met interessante verhalen over Newcastle United, Ipswich en anekdotes van Frans en Arnold was iedereen geboeid aan het luisteren. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik veel geleerd heb over de Engelse competitie 🙂

Na de lezing stond de quiz op de planning. Tom had me vooraf al gewaarschuwd dat het geen makkelijke quiz zou worden en hij kreeg gelijk. De vragen schommelden van makkelijk tot extreem moeilijk. De winnaar van de quiz had in ieder geval een mooie prijs verdiend (een voetbalreis naar keuze naar Newcastle United).

Ondanks dat het de eerste keer was vond ik het een geslaagde avond. Er waren natuurlijk ook verbeterpunten waaronder het geluid, maar dat gaan we de volgende keer in ieder geval voorkomen 😉

Met Arnold Mühren en Frans Thijssen naar Newcastle

Ook een uniek voetbalweekend meemaken? Check www.dfds.nl/voetbalreizen

BEZOEK DFDS.NL ▸


Wesley

Geplaatst door

Functie: Marketing Executive

Geef een reactie