Voetbal in “The Northeast” is gewoon briljant…

Michael Atkinson, eigenaar van the back Page

Er is weer een nieuw seizoen aangebroken in de Engelse Premier League. Een nieuw seizoen, nieuwe kansen. Wie in Nederland het voetbal uit deze prachtige competitie wil volgen moet hiervoor tegenwoordig bij Fox Sports zijn en niet meer bij Sport 1 zoals de afgelopen seizoenen het geval was.

Met op dit moment minder zenders (2 ipv 4) is de kans op een live verslag van onze favorieten Newcastle United en Sunderland AFC daarmee drastisch afgenomen.

Voetbalreis naar Newcastle

Reden te meer dus om dit seizoen eens een bezoek te brengen aan het Noordoosten van Engeland voor een voetbalreis. Hoewel dit niet de eerste gedachte zal zijn bij het plannen van een voetbalweekend is het wel de moeite waard om hier een bezoek aan een voetbalwedstrijd te brengen.

Een bezoek aan een wedstrijd van Newcastle United of Sunderland staat garant voor de echte Engelse voetbalsfeer, misschien is St. James Park wel het mooist gelegen stadion van Engeland, het zijn voetbalstadions waar je tussen de Engelsen naar een wedstrijd zit te kijken en je een vette burger nuttigt. Heel anders dan de (prachtige) stadions van bijvoorbeeld Manchester City en Arsenal waar alles net even té goed geregeld is en je eerder een buurman uit Azië of Scandinavië naast je hebt zitten. Willen we dat eigenlijk wel met Engels voetbal?

The Back Page

Misschien is The Back Page wel een van de mooiste verrassingen voor een voetbalweekend in Noordoost Engeland. Een plek die je echt zult moeten bezoeken als je hier bent. Dit kleine winkeltje heeft een ongelofelijke collectie met voetbalartikelen. Uniek zijn de gesigneerde items als een gedragen shirt van Tim Krul, een gedragen trui van Kevin Keegan of wat te denken van het ‘88/’89 uit shirt van legende Alan Shearer. Je kunt het niet bedenken of ze hebben het hier, oude programmaboekjes, boeken van alle clubs op de wereld en natuurlijk de onvermijdelijke anti Sunderland shirtjes… Ach, voetbal in “The Northeast”is gewoon briljant…

ONZE VOETBALREIZEN ▸


Celest

Geplaatst door

Functie: Head of Campaign Management

Geef een reactie