Verleng je vakantie met DFDS

Helaas, wij van DFDS kunnen geen extra vakantiedagen toveren. Dus daarom bieden we als alternatief ‘the best next thing’ aan. We zijn ons ervan bewust dat we een middel zijn om van Nederland (en Frankrijk) naar Engeland te komen. Waar wij ons ook van bewust zijn is dat varen andere koek is dan bijvoorbeeld vliegen of treinen. Op een cruiseferry heb je mogelijkheden die je met een ander transportmiddel niet hebt. Wij van DFDS vinden het extra belangrijk om je vakantie naar Engeland of Schotland goed van start te laten gaan. Sterker nog, we willen dat je vakantie bij ons aan boord begint. Maar hoe doen we dat? 

Engels kanaal

Een overtocht via Calais of Duinkerken naar Dover is eigenlijk een switch van mindset. Een overtocht duurt slechts twee uur, dus voor je het weet ben je aan de overkant. Er zijn een paar momenten aan boord waardoor je beseft dat je vakantie is begonnen:

 1. Wanneer je auto geparkeerd is en je op het dek relaxed uit kan waaien
 2. Als je een kopje koffie hebt besteld en je laatste vakantieplannen nog rustig kunt bespreken
 3. Je toch nog dat luchtje in de Seashop weet te bemachtigen dat je in Nederland niet kunt vinden
 4. Wanneer je met uitzicht op de White Cliffs binnen vaart in de haven van Dover
 5. Je van het schip afrijdt en opeens links moet rijden… no worries dit went na twee rotondes.

En dan begint je vakantie echt! Ontspannen en relaxed kun je verder cruisen door Engeland!

IJmuiden – Newcastle

Op de route IJmuiden – Newcastle is het een ander verhaal. De schepen zijn groter, de overtocht duurt langer en er zijn meer faciliteiten aan boord. Faciliteiten die je het gevoel geven dat wanneer je aan boord stapt, je vakantie al begonnen is. Restaurants, bars, een bioscoop, Kidz’ Club, een casino enzovoort. ’s Avonds kun je op ‘t dek met een drankje proosten op de vakantie. Een comfortabeler begin bestaat volgens mij niet. Na een nachtje slapen ontbijt je heerlijk en voor je het weet rijd je van het schip af om Engeland en Schotland te ontdekken… natuurlijk met je eigen auto!

Overtocht IJmuiden – Newcastle boeken of toch naar Dover? Kijk op dfds.nl/overtochten voor alle info & prijzen.

OVERTOCHTEN NAAR ENGELAND ▸


Wesley

Geplaatst door

Functie: Marketing Executive

2 Reacties Schrijf een reactie

 1. Wat zou het leuk zijn als u in uw aanbod ook een verlenging mogelijk maakt om met de trein naar Edindurgh te reizen. Een hotel bij het station en dan een dag of 3 a 4 in Edinburgh te zijn. Eventueel optioneel met een bus/trein uitstapje ter plaatse. Wij griezelen bij de gedachte al om links te rijden dus: never by car. En dat zijn meer mensen dan u denkt!
  De bus die ons van de boot naar New Castle brengt stopt nagenoeg bij het station. Als u zo’n reis aanbiedt en geen gedoe met kaartjes kopen en hotelboeken enz. zou dat mogelijk voor u ook interessant zijn. Wij zijn in ieder geval geinteresseerd!

  • Goedemiddag,

   leuke suggestie, nemen we mee als we weer naar ons productaanbod gaan kijken. We werken overigens wel samen met treinreiswinkel, wellicht staat daar iets tussen?
   Hopelijk kunnen jullie toch een leuke trip vinden die voldoet aan jullie wensen, succes!

Geef een reactie