Vanaf nu in de bioscoop: Waterboys

waterboys

Het is alweer bijna anderhalf jaar geleden dat ik behind the scenes mocht meekijken bij de opnames van de film Waterboys. Onze eigen PRINCESS Seaways speelt namelijk een grote rol in deze nieuwe Nederlandse roadmovie! Vanaf deze week draait de film in 37 zalen door het hele land. 

The Waterboys

Waterboys vertelt het verhaal van een vader (gespeeld door Leopold Witte) en zoon (Tim Linde) die beiden uit huis zijn gezet door hun vrouw/vriendin. Tijdens een roadtrip door Schotland leren zij elkaar én zichzelf echt kennen. In de film is ook een grote rol weggelegd voor de Brits-Ierse band The Waterboys. En voor onze PRINCESS Seaways!

Zelf heb ik de film inmiddels al mogen zien en volgende week ga ik er nóg een keer naartoe. Want ja: zo tof is deze film! En vooruit, het feit dat ik een mini-rolletje in de film heb gekregen, speelt natuurlijk ook mee 😉

Gelukkig denken de critici er ook zo over, kijk maar eens naar deze lovende reviews:

NRC  ★★★★ “een film met een hart, grappig en authentiek.”

PAROOL ★★★★ “De intiemste en tegelijkertijd grootste film die Westdijk heeft gemaakt sinds zijn debuut Zusje”

TELEGRAAF  ★★★★ “Hartverwarmende roadmovie over onuitgesproken liefde en het blijven zoeken naar elkaar”

VOLKSKRANT ★★★★ “Geen vette grappen, wel een geestig script. Geen hoogoplopend drama, wel emotionele lading. Waterboys voelt moeiteloos.”

FILMKRANT ★★★★ “Robert Jan Westdijks komisch-ontroerende en ongetwijfeld autobiografische drama over gesjeesde vaders en gemankeerde zonen is helemaal raak.”

TV KRANT ★★★★ “Alles aan WATERBOYS ademt liefde”

Kortom: zien! Benieuwd naar de film? Bekijk alvast de trailer:

BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

1 Reactie Schrijf een reactie

Geef een reactie