Turtle Bay: “Laid back” in Newcastle

Turtle Bay in Newcastle

Voor een geslaagde avond in Newcastle is de combinatie van een relaxte sfeer, fingerfood en cocktails een must! Ik heb weer een super leuk adresje gevonden waar deze perfecte combinatie samenkomt in een ongedwongen en kleurrijke sfeer: Turtle Bay.

Samen uit, samen genieten

Of je nou een MiniCruise of Stedentrip samen hebt geboekt, Turtle Bay is zowel overdag als ’s avonds een aanrader. In de middag kun je er een heerlijke, betaalbare lunch scoren, ’s avonds bestel je samen meerdere gerechten om te delen. Reggae op de achtergrond en laid back genieten. Dat is Turtle Bay!

Van pulled pork, geroosterde kip, spareribs tot roti. De gerechten zijn ook nog eens zeer betaalbaar. Je betaalt 5 pond per gerecht. Liever niet delen maar intens genieten van de speciale ‘One pots’ gerechten? Kies dan een van de vele curry’s. Wil je geheel in Jamaicaanse stijl uit? Ga dan voor de ‘Jerk Pit BBQ’. Gemarineerd vlees van de barbecue, Jamaicaanse deuntjes op de achtergrond en een cocktail toe. Want ook de cocktailkaart is om te watertanden!

Turtle Bay in Newcastle

Waar kun je Turtle Bay vinden? Midden in het centrum, zijstraat van Newgate Street. Turtle Bay, The Gate, 117 Newgate Street.

MINICRUISE NEWCASTLE ▸


Geef een reactie