Nieuw aan boord: The PopUp Restaurant

De chef maakt al het lekkers klaar in het PopUp Restaurant

Iedere maand serveren wij een nieuw seizoensgebonden menu in ons nieuwste restaurant The PopUp. Bij het samenstellen van de menu’s kijken wij vooral naar wat de foodtrends van dit moment zijn.

Je kunt dit menu op basis van 2 gangen vooraf reserveren. Ik raadt je zeker aan dit vooraf te reserveren want wij hebben in dit restaurant iedere avond slechts 50 plaatsen beschikbaar. Met The PopUp willen we een wat modernere dining ervaring creëren. Je start het menu altijd met een shared starter, bedoeld dus om te delen. Neem wat je lekker vind en deel het met je tafelgenoot. Het hoofdgerecht is een keuze tussen vlees, vis of vegetarisch.

Een 2-gangen diner boek je vooraf voor €22,50 per volwassene. Aan boord kun je nog bepalen of je een nagerecht wilt. En natuurlijk een bijpassend biertje of een wijntje!

Asian Fusion

Vanaf 1 mei starten wij met het “Asian Fusion” menu. Ik mag mijzelf gelukkig prijzen dat ik dit mocht proeven toen wij een kort filmpje gingen maken aan boord. Het is immers zonde om eten weg te gooien.  In een rap tempo werden door de Aziatische chef de meest heerlijke gerechten bereid; saté, gamba’s, frisse zeebaars en zelfgemaakt mango ijs. Mijn collega en ik waren het er over eens, dit is een reden om te reizen! Helaas konden we geen Aziatisch biertje nemen omdat we aan het werk waren, maar jij kunt die natuurlijk nemen als je bij ons te gast bent.

De komende maanden zullen de volgende smaken de revue passeren; Latin Tapas (juni), British Gastro-pub (juli), burgers (augustus), Indiaas (september). Stuk voor stuk thema’s waar ik nu al van kan zeggen: het is een reden om weer eens te reizen. Misschien zie je mij wel iedere maand aan boord!

Stay tuned voor meer informatie. En laat ons vooral achteraf weten wat je ervaringen waren met het PopUp Restaurant.

RESERVEER EEN 2-GANGEN DINER ▸


Celest

Geplaatst door

Functie: Head of Campaign Management

Geef een reactie