The Hoppings in Newcastle – de grootste kermis van Europa

The Hoppings in Newcastle

Ben je tussen 16 en 24 juni 2017 in Newcastle? Plan dan zeker een bezoekje aan de Town Moor (het grote park vlak boven voetbalstadion St. James Park). Want daar wordt The Hoppings gehouden. Met meer dan 300 attracties is dit de grootste kermis van Europa.

The Hoppings

The Hoppings is een kermis, zoals een kermis hoort te zijn. Een draaimolen (met paardjes), een ballonnenverkoper, een dame die je hand leest… Suikerspinnen, eendjes vissen en wat heftiger attracties als AIR, Extreme en de Crazy Mouse. Extra leuk is de lange geschiedenis die deze ‘Town Fair’ kent. Dit jaar wordt The Hoppings al voor de 135e keer georganiseerd. Met recht een stukje historie van de stad dus.

De foto’s bij dit artikel zijn afkomstig van de website van The Hoppings. Hier vind je ook meer info over alle attracties, de openingstijden en hoe je er het beste kunt komen. Have fun at the Fair!

Een sfeerimpressie:

MINICRUISE NAAR NEWCASTLE▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

2 Reacties Schrijf een reactie

    • Hallo Bort, kun je me laten weten wat er onjuist is in het artikel? Dan pas ik het graag aan, het is uiteraard niet de bedoeling om onjuiste informatie te verstrekken!

      Groeten, Sandra

Geef een reactie