The Gentleman in Newcastle

The Gentleman - Newcastle

The Gentleman – Who’s that?! Dat is hét restaurant voor een goed feestje, het sippen van cocktails, dansen op live muziek én dineren op zondag. Probeer alle cocktails van je bucketlist, want bij The Gentleman kun je ze allemaal proeven!

Perfecte combinatie: cocktails, live muziek & food

gentleman-newcastle-outside-_606x354

Bij binnenkomst staat de cocktailshaker al klaar om jouw cocktails te stirren. Schuif aan, bestel een van de heerlijke gerechten als de ‘Baby Got Back Ribs’ en geniet van live muziek met een favo cocktail in de hand. De sfeer bij The Gentleman heeft een laid-back ambiance waar je de gehele avond kan vertoeven en de tijd vergeet! Vooraf reserveren is niet nodig. Maar kom niet te laat, want je bent niet de enige die deze tip leest.

Cocktailnight-out!

Cocktails shaken in The Gentleman

Een onvergetelijk avondje plannen? Boek dan van te voren de ‘Cocktail Masterclasses’. Dit houdt een cocktail workshop in, heel veel cocktails proeven natuurlijk, spelletjes spelen en diner opties.

Sunday chill

Op zondag heerlijk genieten van een geroosterde halve kip of de befaamde sirloin? Op zondag ben je welkom bij The Gentlemen voor een complete maaltijd voor maar 10 pond. Zeker de moeite waard dacht ik zo! kortom: wip zeker even binnen bij The Gentleman als je op MiniCruise naar Newcastle gaat.

Adres: 6 Bigg Market, Newcastle

MINICRUISE NEWCASTLE ▸


Geef een reactie