sst…. Schat ik ben nu even aan het werk

Premier League van start

In augustus is het weer zo ver, de magische Premier League gaat weer van start. Eén van de leuke aspecten van mijn baan is het verkopen van Premier League voetbalreizen. En dus een onderdeel zijn van de geoliede (marketing) machine van de “Barclays Premier League”. Alle thuiswedstrijden verkopen van Newcastle United en Sunderland AFC is ook topsport. Althans dat heb ik het thuisfront doen geloven.

Newcastle United & Sunderland

Ik volg Newcastle United en Sunderland met bovengemiddelde interesse. Ik probeer in ieder geval van beide wekelijks een wedstrijd te zien via Sport1. Het worden weer volle weken met voetbal op zaterdag (schat, neem jij de kinderen even mee met boodschappen doen…), voetbal op zondag (anders ga je toch even met de kids naar je ouders) en dan nog voetbal op maandagavond (snel de kinderen in bed dus). Ok, thuis krijg ik af en toe een klacht, maar ik kan die snel pareren door toch echt duidelijk te maken dat ik voor mijn werk de clubs moet volgen. Ik ben nu even aan het werk…mag het straks even? Als dat er niet meer ingaat doet “Ja maar ik werk er toch hard voor…” het vast nog wel.

Bekijk ook het volledige wedstrijdoverzicht van Sunderland en Newcastle United.

ONZE VOETBALREIZEN ▸


Celest

Geplaatst door

Functie: Head of Campaign Management

Geef een reactie