Word jij onze Schotland-reisreporter?

Reisreporter

Soms hebben we wel eens een ‘brainwave’, en laatst dachten we ineens: waarom sturen we eigenlijk niet één van onze fans op reis om verslag te doen van een rondreis door Schotland? Want ja, wij weten wel hoe tof de overtocht is en hoe gaaf Schotland is, en daar vertellen we dan ook graag over. Maar het is voor jullie toch veel leuker om van iemand anders te horen dat dit inderdaad zo is? En daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste reisreporter!

De rondreis

We hebben het volgende reisschema voor je samengesteld: Op 29 september ga je aan boord in IJmuiden, de start van je rondreis! De volgende ochtend kom je aan in Newcastle en rijd je in ongeveer twee uurtjes naar de mooie hoofdstad van Schotland: Edinburgh! Hier heb je de hele dag de tijd om de stad te verkennen en ’s avonds slaap je in het Holiday Inn Express Hotel in de hippe wijk Leith. De volgende dag rijd je naar één van de mooiste stukjes natuur van Schotland: Loch Lomond & The Trossachs. We hebben een overnachting in het charmante Winnock Hotel in Drymen voor je gereserveerd. De volgende dag is het tijd voor een mooie rit naar de Scottish Borders. Je overnacht in het gezellige plaatsje Peebles in het luxe Peebles Hydro Hotel. Op 3 oktober vertrek je in de namiddag weer vanuit Newcastle terug naar IJmuiden.

Wat we van jou verwachten als reisreporter

Als DFDS reisreporter doe je verslag van jouw reis. Tijdens je reis deel je meerdere updates per dag via ons DFDS Twitter-account. Ook krijg je een videocamera mee om je belevenissen te filmen. Na afloop van de reis schrijf je een blogartikel dat DFDS door kan plaatsen op haar blog en social media. Natuurlijk vinden we het ook leuk als je tijdens je reis verslag uitbrengt via je eigen social media accounts (Facebook, Twitter, Instagram…)

Reisreporter worden?

Enthousiast geworden? Stuur dan vóór 13 september 2016 een berichtje naar social.nl@dfds.com met daarin een motivatie van ongeveer 200 woorden waarin je laat weten waarom jij de ultieme reisreporter bent, inclusief een paar foto’s van jezelf en een linkje naar je social media accounts. Op 13 september maken we bekend wie in mag schepen voor deze toffe rondreis!

De reis vindt plaats van 29 september t/m 4 oktober 2016, dus houdt deze data vrij in je agenda! Tevens dien je te beschikken over een eigen auto, geldig rijbewijs en identiteitsbewijs of paspoort.

Wat je van ons kunt verwachten

Het volgende is inbegrepen:

 • Retourovertocht IJmuiden – Newcastle voor twee personen met vertrek op 29 september, de terugreis vindt plaats op 3 oktober (je bent op 4 oktober weer terug in Nederland)
 • Vervoer van je eigen auto aan boord
 • 3 hotelovernachtingen in Schotland (Edinburgh, Drymen, Peebles) inclusief ontbijt
 • Gebruik van een videocamera (DFDS maakt na afloop van de reis een compilatie van de beelden, die gebruikt kunnen worden voor onze website en social media kanalen)

Niet inbegrepen:

 • Maaltijden en drankjes
 • Kosten voor benzine
 • Overige uitgaven ter plaatse
 • Verzekeringen
BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

18 Reacties Schrijf een reactie

 1. Ik heb gisteren in de late middag mijn motivatie gestuurd, maar ik betwijfel of deze goed is aangekomen. Kunnen jullie mij hier meer over vertellen?

 2. Hoi Sandra

  Ik heb meegedaan maar vrroeg me even af of mijn deelname goed was aangekomen, gezien ik wat problemen met mijn internet heb gehad de afgelopen dagen. Sommige mails staan wel op verstuurd maar zijn nooit aangekomen (altijd fijn). Hoor graag en ben superenthousiast over deze kans!

 3. Dag Sonja,

  Wat een leuk initiatief zeg! Heel vroeger in Scotland geweest. Maar zou graag weer willen. Hoe leuk om dan het verslag elke dag met jullie te delen. Als ex reisleidster zou ik het graag willen doen.
  Hoor graag of je meet info wilt hebben. Groet Wendy

 4. Je bericht gelezen en jammer, dat ik daar niet aan mee kan doen. We zijn 4/9 net terug van een weekje Schotland, prachtig weer en een grote tocht gemaakt, zoals beschreven in autovisie van juni 2015 (wel lange rit, maar o zo mooi) en helaas op 29/9 al afspraken en begin oktober verjaren. We houden ons beschikbaar voor een andere keer.

 5. Hadrian Wall ik denk dat je die in 1 dag wel gezien hebt. Isle of Skye is een mooi eiland met de Kilt Rock en waar een waterval de Atlantische oceaan induikt verder Portree op Skye is een leuk schilderachtig stadje. Fort Wiliam toeristisch maar daar ligt ook de hoogste berg de Ben Nevis mooie tocht naar boven ongeveer 4 en een half uur lopen prachtige vergezichten. Heb je nog tijd over ga even in Stirling aan ligt bij Edinburgh als je iets wilt weten over William Wallace.
  Veel plezier in Scotland…..

 6. Hoi hoi Sandra,

  Verdikkeme ik heb geen verlof dagen meer over, anders zouden we met alle plezier ons willen inschrijven om voor Dfds Seaways een reisreportage te maken.. We hebben afgelopen augustus al mooie foto’s aan boord weten te maken. Zelfs ben ik met Skipper op de foto gegaan.. Bij vertrek samen iets gedronken en in de ochtend hebben we samen de zon zien opkomen..
  Groetjes Jenny en Mike

  • Hoi

   Wij zijn net terug uit Schotland in de eerste instantie wilde wij ook op de motor gaan en besloten toch de auto te nemen. Bij nader inzien ook een juist besluit geweest. Met een harley davidson is het niet te doen op de wegen in de highlands. Een sportster raad ik wel of een tour motor. Heel veel plezier in het mooie Schotland

 7. Hoi. Ik las je bericht over de reisreporter. Ik ga 4 oktober naar Schotland en ga rondreizen. Eerst 2 dagen Hadrian Wall dan Glasgow, Arran, Skye, Lewis, Inverness, Fraserburg, aberdeen en dan weer richting New Castle. Heb je nog tips? Ben paar jaar geleden wel paar dagen naar Edinburgh geweest. Was ook heerlijk. Groet Lydia

Geef een reactie