Premier League darts 2018 – oneee hundred and eightyyy

Premier League darts 2015

Op zondagavond 19.00 uur met het bord op schoot achter de televisie? Dat is bij ons thuis niet het geval. Wél wordt er met het bord op schoot gegeten als er een belangrijke dartswedstrijd op tv is! Maar een groot darttoernooi live meemaken is natuurlijk vele malen leuker…

2018 Betway Premier League

Op 15 februari 2018 is het weer zover, dan vindt in de Metro Radio Arena in Newcastle de Betway Premier League plaats. En wat is dat een feestje! Inmiddels heb ik dit toernooi al twee keer live bijgewoond en ik ben van mening dat je dit écht een keer mee moet maken. Keihard ‘Stand up if you love the darts’ meezingen met een pint in de hand en je verbazen over de verklede mensen… Je zou het darten zelf haast vergeten!

De deelnemers aan het toernooi

Tijdens het toernooi komen tien darters in actie. De top vier van de Order of Merit na het WK in januari is sowieso van de partij, daarnaast zullen er nog 2 wildcards van de organisatie, 2 wildcards van de sponsor en 2 wildcards van Sky Sports worden geselecteerd.

Op het moment is de top-4 van de Order of Merit als volgt:

  • Michael van Gerwen (Nederland)
  • Peter Wright (Schotland)
  • Gary Anderson (Schotland)
  • Daryl Gurney (Noord-Ierland)

Naar verwachting zullen er niet veel wijzigingen komen in deze top vier en komen deze darters naar alle waarschijnlijkheid in actie in Newcastle! Zelf kijk ik vooral uit naar smaakmaker Peter Wright, ik kan niet wachten om te zien wat voor waanzinnige outfit hij deze keer weer uit de kast zal trekken. Daarnaast hoop ik natuurlijk op een wildcard voor onze eigen Raymond van Barneveld.

Dartsreizen

Onze dartsreizen zijn elk jaar een enorm succes en de kaarten zijn binnen no-time uitverkocht, wees er dus snel bij als je deze dartswedstrijd live mee wilt maken.

Ben jij er bij op 15 februari? Ik in ieder geval wel, tot dan!

ONZE DARTSREIZEN ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie